blog de Gastronomie
Asa cum v-am promis acum cateva zile, Costel Clipescu si cu subsemnatul, adica echipa din [...]
Aceasta supa este extrem de usor de preparat si se potriveste, prin robustetea si satietatea [...]
2 Comentarii
Astazi va prezint o reteta de toamna: o supa-crema de dovleac, consistenta si satioasa, aromatizata [...]
9 Comentarii
Am facut aceasta reteta in urma cu trei ani si am cam uitat de ea. [...]
10 Comentarii
Aceasta reteta are si varianta video. Serial sponsorizat de Riso Scotti Danubio. Termenul “chowder” provine [...]
14 Comentarii
Acest gen de supe provin din nordul Indiei si Pakistan. Este neobisnuita pentru noi, dar [...]
7 Comentarii
Imi place teribil leurda, desi am descoperit-o foarte tarziu, abia acum vrei 5-6 ani. Pentru [...]
Unul dintre motivele pentru care ma simt stingher intr-un restaurant elegant este teama de a [...]
5 Comentarii
Ciupercile negre uscate, numite “shiitake” de catre japonezi, sunt un ingredient tipic asiatic. Se cultiva [...]
4 Comentarii