blog de Gastronomie
Am achizitionat acum ceva vreme o mica trufa alba de Piemont (Tuber magnatum), aflata la [...]
2 Comentarii
Reteta de fata este extrem de usoara si de rapida. In varianta sa simplificata (vezi [...]
1 Comentariu
Salaul are o carne fragila si un gust delicat. Merge bine cu sosul de smantana, [...]
Este vara, iar eu sunt cam rau de caldura, asa ca nu trebuie sa va [...]
Bucataria italiana ofera o serie intreaga de preparate culinare foarte simple, rapide, si pline de [...]
Dupa retetele in care am folosit crema de branza “Ceva fin pufos”, va propun o [...]
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Va propun o [...]
Am gasit in supermarket ciupercute “champignon” tinere… cred ca majoritatea aveau cam 1-2 cm diametru. [...]
6 Comentarii
Aceasta reteta are si varianta video. Imi plac mult pastele, si aceasta din mai multe [...]
4 Comentarii
Aceasta reteta are si varianta video. Preparatul este plin de culoare si bine echilibrat nutritional. [...]
15 Comentarii
Reteta este de inspiratie italieneasca, dar eu am gatit-o printr-o metoda neobisnuita, rod al unor [...]
12 Comentarii
Acum cateva zile v-am prezentat o varianta de pesto mixt, care folosea mai multe tipuri [...]
Va propun o reteta robusta, rustica si satioasa. Alegeti, cu grija, ingrediente proaspete si de [...]
Cred ca un titlu mai bun ar fi fost „Tipuri de paste în stil italian”, [...]
5 Comentarii
Este o reteta usoara si foarte echilibrata ca nutrienti. Se prepara rapid si este foarte [...]