blog de Gastronomie
Rulourile din hartie de orez – sau pachetelele, cum mai sunt numite – crude sau [...]
6 Comentarii
Aceasta reteta frumos colorata, gustoasa si parfumata este inspirata dupa salatele sud-est asiatice. Ingrediente mai [...]
4 Comentarii
Nu mi-am ascuns niciodata preferinta pentru creveti. Imi plac mai mult decat pestele si decat [...]
2 Comentarii
Una dintre surprizele extrem de placute pentru mine, a fost descoperirea, facuta acum vreo 9 [...]
Acest tip de salate este unul des intalnit, in diverse variante, in toate bucatariile din [...]
Taiteii de orez se gatesc extrem de repede si de simplu si sunt foarte potriviti [...]
8 Comentarii
Prin uscare alimentele îsi concentreaza gustul si, pierzand apa, scad în greutate; uscarea duce la [...]
Aceasta reteta este delicioasa, cu aroma citric-picanta si cu gust echilibrat, dulce-sarat-picant. Cum am mai [...]
Aceasta reteta imbina intr-un mod echilibrat nutrientii din scoici, cu cele din taitei, legume si [...]
Va propun o reteta care ii va delecta pe cei ce iubesc susanul. Aroma sa [...]
16 Comentarii
Am profitat de faptul ca aveam in congelator o punga cu creveti si m-am gandit [...]
12 Comentarii
Pentru o mare parte a chinezilor preparatele reci sunt nesuferite, dar in climatul cald al [...]
5 Comentarii
Reteta se numeste astfel (seua hay rong) din cauza sosului picant care acompaniaza carnea. Unele [...]
Desi ingredientele, cu exceptia taiteilor, se pot prepara in avans, salata trebuie “asamblata” exact inainte [...]
Este posibil ca bucatarii chinezi sa nu fi fost cei care au inventat pastele – [...]
Vreau sa va prezint astazi un ingredient de pe piata romaneasca: pasta de curry verde [...]
3 Comentarii