Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: taitei
Pui chow mein
Chow mein denumeste taiteii prajiti, termenul acesta fiind o corupere britanica a expresiei chāu-mèing, folosita...
6 Comentarii
Salata picanta cu taitei
Este o salata originara din provincia Sichuan, acolo unde a luat nastere una dintre cele...
28 Comentariu
Lidl si Saptamana Asiatica in farfuria ta
Cred ca m-am plans de nenumarate ori de faptul ca alimentele exotice, in special cele...
17 Comentarii
La masa cu stramosii – China (5)
Astazi cateva cuvinte despre simbolismul aplicat în cultura gastronomica a Chinei si, foarte pe scurt,...
6 Comentarii
Pho Bo – Supa de vita cu taitei
Pho Bo este preparatul national al vietnamezilor si, fara indoiala, cel mai cunoscut in afara...
18 Comentarii
Bucataria filipineza intre chinezi, spanioli si americani – partea 1
Introducere Tara aflata la marginea Asiei de sud-est, Filipine a avut parte de influente din...
Vita Chow Mein
Exista variante ale acestei retete care folosesc diferite tipuri de taitei si diferite tipuri de...
6 Comentarii
Bucataria thailandeza: arome, gusturi si texturi exceptionale (1)
Acum cativa ani, bucataria thailandeza era relativ necunoscuta. În ultimii zece ani însa, restaurantele thailandeze...
2 Comentarii
Bami Goreng
In indoneziana, „bami” inseamna „taitei”, iar „goreng” inseamna „prajit”. Este o replica a celebrei Nasi...
4 Comentarii
Uluitoarea Cambodgie – partea 3
Picnic langa Angkor Wat Raspandirea templelor de la Angkor Wat le face vizitabile doar calatorind...
2 Comentarii