blog de Gastronomie
Chow mein denumeste taiteii prajiti, termenul acesta fiind o corupere britanica a expresiei chāu-mèing, folosita [...]
6 Comentarii
Este o salata originara din provincia Sichuan, acolo unde a luat nastere una dintre cele [...]
Cred ca m-am plans de nenumarate ori de faptul ca alimentele exotice, in special cele [...]
17 Comentarii
Astăzi câteva cuvinte despre simbolismul aplicat în cultura gastronomică a Chinei şi, foarte pe scurt, [...]
Pho Bo este preparatul national al vietnamezilor si, fara indoiala, cel mai cunoscut in afara [...]
18 Comentarii
Introducere Tara aflata la marginea Asiei de sud-est, Filipine a avut parte de influente din [...]
Exista variante ale acestei retete care folosesc diferite tipuri de taitei si diferite tipuri de [...]
Acum câţiva ani, bucătăria thailandeză era relativ necunoscută. În ultimii zece ani însă, restaurantele thailandeze [...]
2 Comentarii
In indoneziana, „bami” inseamna „taitei”, iar „goreng” inseamna „prajit”. Este o replica a celebrei Nasi [...]
4 Comentarii
Picnic lângă Angkor Wat Răspândirea templelor de la Angkor Wat le face vizitabile doar călătorind [...]
Aceasta reteta are si varianta video. Este probabil cel mai cunoscut fel de mancare thailandez, [...]
1 Comentariu