tajin | Retetele lui Radu - Gastronomie:

Răsfăţul de week-end

Aşa cum v-am promis acum câteva zile, Costel Clipescu şi cu subsemnatul, adică echipa din bucătăria clubului de explorări culinare GUXT, încercăm să vă convingem că meritaţi să vă răsfăţaţi, după o săptămână de muncă, dvs. înşivă, familia şi prietenii cu preparate culinare deosebite, gătite în casă şi livrate acasă.

(mai mult…)

Citeste tot

Tajin de miel cu bulgur

Se apropie pastele si foarte multi dintre noi vom gati miel. Ciorba, stufat, drob, pulpa la cuptor etc., dupa traditie. Daca va simtiti aventurosi si sunteti dispusi la un mic experiment culinar, va propun aceasta reteta.
Ca sa fiu sincer, cand m-am apucat de gatit impreuna cu Costel Clipescu (a fost una dintre primele retete gatite la clubul nostru de explorari culinare, despre care v-am pomenit deja, si asuopra caruia voi mai reveni) nu intentionam sa public pe blog reteta de fata, dar a iesit prea buna ca s-o ignor; va rog sa scuzati, deci, fotografia nu tocmai inspirata si nici prea relevanta, a fost facuta in graba, dupa ce luasem deja cateva inghitituri din farfurie.
Tajin de miel cu bulgur
(mai mult…)

Citeste tot