Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: tamarind
Uluitoarea Cambodgie – partea 4
Cu cosnita în Phnom Penh M-am tot luat cu altele si am neglijat sa continuu...
12 Comentarii
Bucataria malaeziana – partea 2
Cele mai multe feluri se mananca cu degetele, iar tacamurile sunt folosite la minim. Toate...
Bucataria malaeziana – partea 1
Termenul malaezieni denumeste populatiile ce locuiesc în Peninsula Malaeziana si insulele apropiate, inclusiv coasta de...
4 Comentarii
Supa iute-acrisoara de creveti
Desi contine multe ingrediente, reteta este foarte simpla si arata spectaculos, plina de culoare. Este...
4 Comentarii
Bucataria indoneziana (2)
Ingrediente Multe dintre bucatariile Asiei de Sud-Est, inclusiv Indonezia, se bazeaza pe vechea filozofie chineza....
6 Comentarii
Paste de curry thailandeze
Pastele de curry sunt ingrediente definitorii pentru bucataria thailandeza, si pentru bucatariile etnice influentate de...
7 Comentarii
Curry – amestec de mirodenii
Curry nu este, asa cum v-ati fi putut inchipui, un amestec de mirodenii de origine...
2 Comentarii
Cu ce pot inlocui unele ingrediente in bucatarie – Substituenti
Cu ce pot sa inlocuiesc unele mirodenii, mai greu de gasit? Unele ingrediente sunt greu,...