Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: tamarind

Uluitoarea Cambodgie – partea 4

Cu cosnita în Phnom Penh M-am tot luat cu altele si am neglijat sa continuu...

12 Comentarii

Bucataria malaeziana – partea 2

Cele mai multe feluri se mananca cu degetele, iar tacamurile sunt folosite la minim. Toate...

Bucataria malaeziana – partea 1

Termenul malaezieni denumeste populatiile ce locuiesc în Peninsula Malaeziana si insulele apropiate, inclusiv coasta de...

4 Comentarii

Supa iute-acrisoara de creveti

Desi contine multe ingrediente, reteta este foarte simpla si arata spectaculos, plina de culoare. Este...

4 Comentarii

Bucataria indoneziana (2)

Ingrediente Multe dintre bucatariile Asiei de Sud-Est, inclusiv Indonezia, se bazeaza pe vechea filozofie chineza....

6 Comentarii

Paste de curry thailandeze

Pastele de curry sunt ingrediente definitorii pentru bucataria thailandeza, si pentru bucatariile etnice influentate de...

7 Comentarii

Curry – amestec de mirodenii

Curry nu este, asa cum v-ati fi putut inchipui, un amestec de mirodenii de origine...

2 Comentarii

Cu ce pot inlocui unele ingrediente in bucatarie – Substituenti

Cu ce pot sa inlocuiesc unele mirodenii, mai greu de gasit? Unele ingrediente sunt greu,...