blog de Gastronomie
Este unul dintre acele preparate culinare care te incanta prin delicatetea sosului si prin finetea [...]
4 Comentarii
Fie ca le numim “verdeturi”, “ierburi aromate”, sau, simplu, doar “ierburi”, folosirea lor la gatit [...]
În prima parte a articolului am discutat despre modalitatile de pastrare pe termen scurt a [...]
14 Comentarii
Ierburile aromate se numara printre ingredientele mele preferate. Ele si fructele de mare sunt principalele [...]
Aceasta reteta are si varianta video. Aceasta reteta este extrem de simpla si va ofera [...]
6 Comentarii
Aceasta reteta are si varianta video. Tarhonul este aici aroma cheie care face deosebita aceasta [...]
10 Comentarii
În articolul anterior am descris considerentele pe baza carora am abordat crearea unui amestec de [...]
Am reusit sa gasesc timpul necesar unei mici serii de experimente îndreptate spre o idee [...]
Imi place foarte susanul, in toate formele sale (seminte, ulei brun, pasta). Ce se poate [...]
3 Comentarii
Iata o noua reteta cu orez, alimentul meu preferat; cred ca as manca orez de [...]
11 Comentarii
Tot din sosul olandez deriva si sosul béarnez, un sos extrem de important si care [...]
9 Comentarii
Numit dupa un diplomat rus, contele Paul Stroganov (secolul al XIX-lea), acest fel de mancare [...]