Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: The Harbour
Degustare de condimente, aprilie 2012
Va invit miercuri 25 aprilie 2012, la ora 19:30, la restaurantul „The Harbour” din Piata...
36 Comentariu
Degustare de condimente, martie 2012
Va invit miercuri 21 martie 2012, la ora 19:30, la restaurantul „The Harbour” din Piata...
25 Comentariu
Degustare de condimente, februarie 2012 (urmare)
Miercuri seara, 29 februarie 2012, am organizat la restaurantul „The Harbour” o degustare de condimente,...
Cateva impresii de la premierea Galei BLOGourmet 2011
Iata ca a luat sfarsit prima editie a Galei Bloggerilor Culinari. Prima editie, caci organizatorii,...
21 Comentariu
Degustare de condimente, februarie 2012
Va invit miercuri 29 februarie 2012, la ora 19:30, la restaurantul „The Harbour” din Piata...
60 Comentariu
Gala BLOGourmet 2012
Nu agreez deloc concursurile al caror castigator este stabilit de voturile publicului. Prefer sa vad...
18 Comentarii
Craciun în noiembrie
Exista restaurante care dispar de pe piata, în timp ce altele rezista. Probabil ca dincolo...
2 Comentarii
Repetitie pentru Craciun
Va povesteam cu ceva timp în urma despre o idee mai deosebita a conducerii restaurantului...
Maine, degustare de condimente la "The Harbour"
Maine seara, la ora 19:00, organizez la restaurantul “The Harbour” din Piata Amzei, sector 1,...
4 Comentarii
„Portul” în care am sarbatorit Ziua Recoltei
Îmi plac restaurantele care au un specific clar, care reusesc sa transmita un mesaj. Sunt...
4 Comentarii
Degustare de condimente
Va vorbeam într-un articol din zilele trecute despre faptul ca am început sa produc experimental...
6 Comentarii