The Harbour | Retetele lui Radu - Gastronomie:

Degustare de condimente, aprilie 2012

Vă invit miercuri 25 aprilie 2012, la ora 19:30, la restaurantul „The Harbour” din Piaţa Amzei nr. 10-12, sector 1, Bucureşti, la deja traditionala degustare de condimente. Cei care au mai fost la degustările organizate de mine ştiu că “The Harbour” este un loc simpatic şi primitor, cu personalitate şi şarm. Am reţinut, ca de obicei, sala de la demi-sol, total separată, unde nu vom fi deranjaţi de nimeni.

(mai mult…)

Citeste tot

Degustare de condimente, martie 2012

Vă invit miercuri 21 martie 2012, la ora 19:30, la restaurantul „The Harbour” din Piaţa Amzei nr. 10-22, sector 1, Bucureşti, la o degustare de condimente. Cei care au mai fost la degustările organizate de mine ştiu că “The Harbour” este un loc simpatic şi primitor, cu personalitate şi şarm. Am reţinut, ca de obicei, sala de la demi-sol, total separată, unde nu vom fi deranjaţi de nimeni.

(mai mult…)

Citeste tot

Degustare de condimente, februarie 2012 (urmare)

Miercuri seară, 29 februarie 2012, am organizat la restaurantul „The Harbour” o degustare de condimente, dacă nu mă înşel a şasea de când am început proiectul „dulce-de-iute”. Au fost degustate condimentele „dulce-de-iute verde”, „dulce-de-iute roşu” şi „arde-iute” în combinaţie cu legume, brânzeturi şi carne. Au fost prezente 37 de persoane, unele dintre ele la a doua participare (semn bun când clienţii revin!) şi pot să afirm că am avut, din nou, succes.

(mai mult…)

Citeste tot

Degustare de condimente, februarie 2012

Vă invit miercuri 29 februarie 2012, la ora 19:30, la restaurantul „The Harbour” din Piaţa Amzei nr. 10-22, sector 1, Bucureşti, la o degustare de condimente. Cei care au fost deja la degustările organizate de mine ştiu că “The Harbour” este un loc simpatic şi primitor, cu personalitate şi şarm. Am reţinut, ca de obicei, o sală separată unde nu vom fi deranjaţi de nimeni.

(mai mult…)

Citeste tot

Gala BLOGourmet 2012

Nu agreez deloc concursurile al căror câştigător este stabilit de voturile publicului. Prefer să văd concursurile culinare ca pe o probă de măiestrie şi creativitate, nu ca pe un concurs de popularitate. Sunt o persoană prietenoasă şi deschisă, dar îmi doresc ca un concurs culinar să fie câştigat de cel mai inspirat bucătar al momentului respectiv, nu de cel cu cei mai mulţi prieteni. Acţiunea de a-ţi contacta familia, prietenii, cunoştinţele şi mulţi necunoscuţi pentru a-i convinge să-ţi voteze reţetele, mi se pare un fel de „milogeală” nedemnă de un concurs… şi nedemnă de mine, până la urmă.
(mai mult…)

Citeste tot

Crăciun în noiembrie

Există restaurante care dispar de pe piaţă, în timp ce altele rezistă. Probabil că dincolo de amplasament, calitatea serviciilor şi organizare, rezistă cele care ştiu să se adapteze continuu pieţei şi să se „reinventeze”, aşa cum este la modă să se spună astăzi.
(mai mult…)

Citeste tot

Repetitie pentru Crăciun

Vă povesteam cu ceva timp în urmă despre o idee mai deosebită a conducerii restaurantului „The Harbour”, din Piaţa Amzei, Bucureşti.

Iată că, se pare, cei care au idei vor avea şi în continuare, căci „The Harbour” propune încă o trăznaie: vineri, 25 noiembrie 2011, pe seară, are loc o repetiţie de Crăciun. Cum data trecută, cea cu Ziua Recoltei sărbătorită într-un restaurant marinăresc, m-am simţit bine, am de gând să particip şi la această repetiţie. Nu doar fiindcă sunt curios, ci fiindă încep să am încredere în cei care organizează astfel de evenimente inedite. Poate ne întâlnim acolo.

Link-uri utile pentru „The Harbour”:
FaceBook
Site

Citeste tot

Maine, degustare de condimente la „The Harbour”

Maine seara, la ora 19:00, organizez la restaurantul „The Harbour” din Piata Amzei, sector 1, Bucuresti, o degustare cu condimentele produse de mine. Cei care vor fi prezenti vor avea ocazia sa guste alaturi de diverse alimente (carne, legume, branzeturi) condimentele: dulce-de-iute rosu, dulce-de-iute verde, sirop de ardei iute si arde-iute.

Citeste tot

„Portul” în care am sărbătorit Ziua Recoltei

Îmi plac restaurantele care au un specific clar, care reuşesc să transmită un mesaj. Sunt curajoase şi unice în felul lor. Unul dintre ele, descoperit de curând de mine, deşi este de mai mulţi ani pe piaţă, este „The Harbour”. După nume îţi poţi da seama ca are specific marinăresc – atenţie, nu pescăresc; cele două profile se suprapun întrucâtva, dar nu total. Cu tot specificul marinăresc, managementul a dat dovadă de îndrăzneală în seara de vineri, 28 octombrie 2011, când a organizat o sărbătoare a Zilei Recoltei.
Ziua Recoltei la "The Harbour", 28 octombrie 2011
(mai mult…)

Citeste tot
Page 1 of 2
1 2