Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: The Harbour

Degustare de condimente, aprilie 2012

Va invit miercuri 25 aprilie 2012, la ora 19:30, la restaurantul „The Harbour” din Piata...

36 Comentariu

Degustare de condimente, martie 2012

Va invit miercuri 21 martie 2012, la ora 19:30, la restaurantul „The Harbour” din Piata...

25 Comentariu

Degustare de condimente, februarie 2012 (urmare)

Miercuri seara, 29 februarie 2012, am organizat la restaurantul „The Harbour” o degustare de condimente,...

Cateva impresii de la premierea Galei BLOGourmet 2011

Iata ca a luat sfarsit prima editie a Galei Bloggerilor Culinari. Prima editie, caci organizatorii,...

21 Comentariu

Degustare de condimente, februarie 2012

Va invit miercuri 29 februarie 2012, la ora 19:30, la restaurantul „The Harbour” din Piata...

60 Comentariu

Gala BLOGourmet 2012

Nu agreez deloc concursurile al caror castigator este stabilit de voturile publicului. Prefer sa vad...

18 Comentarii

Craciun în noiembrie

Exista restaurante care dispar de pe piata, în timp ce altele rezista. Probabil ca dincolo...

2 Comentarii

Repetitie pentru Craciun

Va povesteam cu ceva timp în urma despre o idee mai deosebita a conducerii restaurantului...

Maine, degustare de condimente la "The Harbour"

Maine seara, la ora 19:00, organizez la restaurantul “The Harbour” din Piata Amzei, sector 1,...

4 Comentarii

„Portul” în care am sarbatorit Ziua Recoltei

Îmi plac restaurantele care au un specific clar, care reusesc sa transmita un mesaj. Sunt...

4 Comentarii

Degustare de condimente

Va vorbeam într-un articol din zilele trecute despre faptul ca am început sa produc experimental...

6 Comentarii