Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: toban jiang

Pe scurt despre sosul guai wei

Acum cativa ani, ma documentam despre sosurile asiatice iuti si picante, preparate pe baza de...

2 Comentarii

Pe scurt despre Yu Xiang

Yu xiang este unul dintre amestecurile de asezonatori clasice ale bucatariei din Szechuan (sau Sichuan),...

16 Comentarii

Pe scurt despre sosul ma-la

Acest sos este caracteristic bucatariei din Szechuan (sau Sichuan, cum mai este scris uneori). Are...

12 Comentarii

Fotografii de pe papamond (27)

Afirmam cu doar cateva zile în urma, postand o reteta, ca bucataria chinezeasca nu este...

12 Comentarii

Peste cu toban jiang

Va propun aceasta reteta ca exemplificare pentru articolul de ieri, dedicat pastei toban jiang, un...

12 Comentarii

Pe scurt despre toban jiang

„Toban jiang” (sau „dou ban jiang” ori „doban jiang”) este un sos gros, sau o...

6 Comentarii