Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: toban jiang
Pe scurt despre sosul guai wei
Acum cativa ani, ma documentam despre sosurile asiatice iuti si picante, preparate pe baza de...
2 Comentarii
Pe scurt despre Yu Xiang
Yu xiang este unul dintre amestecurile de asezonatori clasice ale bucatariei din Szechuan (sau Sichuan),...
16 Comentarii
Pe scurt despre sosul ma-la
Acest sos este caracteristic bucatariei din Szechuan (sau Sichuan, cum mai este scris uneori). Are...
12 Comentarii
Fotografii de pe papamond (27)
Afirmam cu doar cateva zile în urma, postand o reteta, ca bucataria chinezeasca nu este...
12 Comentarii
Peste cu toban jiang
Va propun aceasta reteta ca exemplificare pentru articolul de ieri, dedicat pastei toban jiang, un...
12 Comentarii
Pe scurt despre toban jiang
„Toban jiang” (sau „dou ban jiang” ori „doban jiang”) este un sos gros, sau o...
6 Comentarii