Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: trestie-de-zahar

Pe scurt despre rom (2)

Romul și pirateria Cred ca sunt foarte putini cei care nu asociaza romul cu pirateria. [...]

Pe scurt despre rom (1)

Romul este pentru multi o mare necunoscuta. Bautura misterioasa si exotica, înconjurata de legende în [...]

Grenada – o bucatarie "exploziva" (2)

În acest al doilea si ultim episod al articolului dedicat culturii culinare din Grenada, important [...]

2 Comentarii

Mauritius – bucatarie fara frontiere (2)

În episodul de astazi, cateva cuvinte despre influentele culturale suferite de Mauritius si despre ingredientele [...]

6 Comentarii

Pe urmele zaharului – partea 1

Pe urmele zaharului – partea 1 De ce am ales sa scriu despre zahar? Unul [...]

13 Comentarii

Bucataria jamaicana – Exotism și diversitate

Bucataria jamaicana – o privire succinta Putine sunt bucatariile lumii caracterizate de influente atat de [...]

12 Comentarii