blog de Gastronomie
Despre fudulia semidoctului Din punctul de vedere al cunoştinţelor dintr-un anumit domeniu, după părerea mea, [...]
Daca doriti ceva delicios, chiar memorabil, hranitor, usor de gatit, de mancat si de digerat, [...]
4 Comentarii
Ficatul de gasca cu trufe a fost dintotdeauna un preparat rafinat si delicios. Este unul [...]
Recent am avut ocazia, la GUXT, sa gatesc prepelite, alaturi de Costel Clipescu, in cadrul [...]
11 Comentarii
Aşa cum v-am promis acum câteva zile, Costel Clipescu şi cu subsemnatul, adică echipa din [...]
De vreo doi ani, adică de când am început să întredeschid uşa către fascinantul univers [...]
Mai am pe blog o reteta destul de asemanatoare, dar cea de fata difera putin [...]
2 Comentarii
Vineri seară s-a încheiat ultimul episod din acest an al seriei de evenimente culinare „La [...]
Ştim cu toţii cât sunt de bune preparatele culinare tradiţionale româneşti cu care ne desfătăm [...]
Sigur ca nimic nu egaleaza un foie gras de calitate buna, dar acest pate preparat [...]
6 Comentarii
Serile de vineri „La Mansardă”, organizate în colaborare cu Halewood Romania, au încheiat săptămâna trecută [...]
Caviarul este considerat de mulţi ca o delicatesă. Nu sunt foarte sigur, dar este posibil [...]
3 Comentarii
Am avut ocazia in aceste ultime 6 luni sa colaborez la diverse evenimente cu Delaco [...]
Odată cu cina lejeră cu tema „Brânzeturi şi Vinuri„, desfăşurată pe data de 19 februarie [...]
Confit este un termen care are mai multe înţelesuri. El denumeşte generic diferite tipuri de [...]
Pastele sunt unul dintre ingredientele mele preferate, iar retetele robuste si simple ma emotioneaza. Reteta [...]
10 Comentarii
Sâmbătă şi duminică 13-14 octombrie 2012 am fost la târgul/expoziţie “Good Taste of Bucharest 2012” [...]
In acest sfarsit de saptamana are loc la World Trade Center evenimentul „Good taste of [...]
Vă poftesc la un nou eveniment „Fun & Grill”, bineînţeles tot la Casa „Mara” din [...]
8 Comentarii
Din start recunosc ca am cam exagerat cu trufele: am folosit si unt trufat, si [...]
Paste, smantana, unt si branzeturi maturate. Iata o combinatie care merge exceptional cu aroma fina [...]
14 Comentarii
Iata din nou o reteta banala la prima vedere: cine nu stie sa faca o [...]
Iata o reteta neinteresanta la prima vedere: cine nu stie sa faca ochiuri? Reteta aceasta, [...]
16 Comentarii
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Trufele sunt o [...]
Astazi am zi de filmare cu Mircea Niculescu, somelier si director de vanzari la WineRo. [...]
Magazinul Boieresc şi-a deschis, în mod oficial, uşa pentru onor-clientelă. Magazinul Boieresc, a cărui echipă [...]
Bucatarii regionale Bucătăria franceză este adesea percepută în afara Franţei, din păcate, mai ales ca [...]
Servita pe biscuiti crocanti, sau pe toasturi ori crutoane, aceasta crema este o gustare deosebit [...]