Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: trufe
De GUXTibus (7)
Despre fudulia semidoctului Din punctul de vedere al cunostintelor dintr-un anumit domeniu, dupa parerea mea, [...]
22 Comentariu
Truccioli cu trufe si Parmesan
Daca doriti ceva delicios, chiar memorabil, hranitor, usor de gatit, de mancat si de digerat, [...]
4 Comentarii
iun.
Mousse-mozaic din ficat de gasca, servit cu dulceata de ceapa si piper roz
Ficatul de gasca cu trufe a fost dintotdeauna un preparat rafinat si delicios. Este unul [...]
oct.
Piept de prepelita cu trufe si sos brun
Recent am avut ocazia, la GUXT, sa gatesc prepelite, alaturi de Costel Clipescu, in cadrul [...]
11 Comentarii
iul.
Rasfatul de week-end
Asa cum v-am promis acum cateva zile, Costel Clipescu si cu subsemnatul, adica echipa din [...]
mai
Degustare de vinuri Tenuta Ulisse
De vreo doi ani, adica de cand am început sa întredeschid usa catre fascinantul univers [...]
mai
Mousse de ficatei de pui cu trufe si confit de ceapa
Mai am pe blog o reteta destul de asemanatoare, dar cea de fata difera putin [...]
2 Comentarii
A fost “Avanpremiera la Craciun”- 2013
Vineri seara s-a încheiat ultimul episod din acest an al seriei de evenimente culinare „La [...]
Avanpremiera la Craciun
Ştim cu totii cat sunt de bune preparatele culinare traditionale romanesti cu care ne desfatam [...]
Pate de ficat cu trufe
Sigur ca nimic nu egaleaza un foie gras de calitate buna, dar acest pate preparat [...]
6 Comentarii
apr.
A fost "Cina lejera cu si pe… canapele", martie 2013
Serile de vineri “La Mansarda”, organizate în colaborare cu Halewood Romania, au încheiat saptamana trecuta [...]
apr.
Înlocuitori de caviar de la Casa Campillo
Caviarul este considerat de multi ca o delicatesa. Nu sunt foarte sigur, dar este posibil [...]
3 Comentarii
Conchiglione cu crema de branza
Am avut ocazia in aceste ultime 6 luni sa colaborez la diverse evenimente cu Delaco [...]
2 Comentarii
Va astept "La mansarda" cu delicatese pentru cineva special
Odata cu cina lejera cu tema “Branzeturi si Vinuri“, desfasurata pe data de 19 februarie [...]
Pe scurt despre confit
Confit este un termen care are mai multe întelesuri. El denumeste generic diferite tipuri de [...]
26 Comentariu
Tortelloni cu trufe
Pastele sunt unul dintre ingredientele mele preferate, iar retetele robuste si simple ma emotioneaza. Reteta [...]
10 Comentarii
A fost "Good Taste of Bucharest 2012"
Sambata si duminica 13-14 octombrie 2012 am fost la targul/expozitie “Good Taste of Bucharest 2012” [...]
6 Comentarii
Good Taste of Bucharest 2013
In acest sfarsit de saptamana are loc la World Trade Center evenimentul “Good taste of [...]
Eveniment „Fun & Grill”, octombrie 2012
Va poftesc la un nou eveniment „Fun & Grill”, bineînteles tot la Casa „Mara” din [...]
8 Comentarii
sept.
Muschiulet de porc cu sos de smantana si trufe
Din start recunosc ca am cam exagerat cu trufele: am folosit si unt trufat, si [...]
6 Comentarii
Ravioli cu sos de smantana si trufe
Paste, smantana, unt si branzeturi maturate. Iata o combinatie care merge exceptional cu aroma fina [...]
14 Comentarii
Omleta cu trufe
Iata din nou o reteta banala la prima vedere: cine nu stie sa faca o [...]
22 Comentariu
Ochiuri cu trufe
Iata o reteta neinteresanta la prima vedere: cine nu stie sa faca ochiuri? Reteta aceasta, [...]
16 Comentarii
Zi de filmare
Astazi am zi de filmare cu Mircea Niculescu, somelier si director de vanzari la WineRo. [...]
6 Comentarii
Boierie adevarata
Magazinul Boieresc si-a deschis, în mod oficial, usa pentru onor-clientela. Magazinul Boieresc, a carui echipa [...]
4 Comentarii
nov.
Mangez-vous français? (5)
Bucatarii regionale Bucataria franceza este adesea perceputa în afara Frantei, din pacate, mai ales ca [...]
23 Comentariu
Crema de branza aromata cu trufe
Servita pe biscuiti crocanti, sau pe toasturi ori crutoane, aceasta crema este o gustare deosebit [...]
16 Comentarii