Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: trufe

De GUXTibus (7)

Despre fudulia semidoctului Din punctul de vedere al cunostintelor dintr-un anumit domeniu, dupa parerea mea,...

22 Comentariu

Truccioli cu trufe si Parmesan

Daca doriti ceva delicios, chiar memorabil, hranitor, usor de gatit, de mancat si de digerat,...

4 Comentarii

Mousse-mozaic din ficat de gasca, servit cu dulceata de ceapa si piper roz

Ficatul de gasca cu trufe a fost dintotdeauna un preparat rafinat si delicios. Este unul...

Piept de prepelita cu trufe si sos brun

Recent am avut ocazia, la GUXT, sa gatesc prepelite, alaturi de Costel Clipescu, in cadrul...

11 Comentarii

Rasfatul de week-end

Asa cum v-am promis acum cateva zile, Costel Clipescu si cu subsemnatul, adica echipa din...

Degustare de vinuri Tenuta Ulisse

De vreo doi ani, adica de cand am început sa întredeschid usa catre fascinantul univers...

Mousse de ficatei de pui cu trufe si confit de ceapa

Mai am pe blog o reteta destul de asemanatoare, dar cea de fata difera putin...

2 Comentarii

A fost “Avanpremiera la Craciun”- 2013

Vineri seara s-a încheiat ultimul episod din acest an al seriei de evenimente culinare „La...

Avanpremiera la Craciun

Ştim cu totii cat sunt de bune preparatele culinare traditionale romanesti cu care ne desfatam...

Pate de ficat cu trufe

Sigur ca nimic nu egaleaza un foie gras de calitate buna, dar acest pate preparat...

6 Comentarii

A fost "Cina lejera cu si pe… canapele", martie 2013

Serile de vineri „La Mansarda”, organizate în colaborare cu Halewood Romania, au încheiat saptamana trecuta...

Înlocuitori de caviar de la Casa Campillo

Caviarul este considerat de multi ca o delicatesa. Nu sunt foarte sigur, dar este posibil...

3 Comentarii

Conchiglione cu crema de branza

Am avut ocazia in aceste ultime 6 luni sa colaborez la diverse evenimente cu Delaco...

2 Comentarii

Va astept "La mansarda" cu delicatese pentru cineva special

Odata cu cina lejera cu tema „Branzeturi si Vinuri„, desfasurata pe data de 19 februarie...

Pe scurt despre confit

Confit este un termen care are mai multe întelesuri. El denumeste generic diferite tipuri de...

26 Comentariu

Tortelloni cu trufe

Pastele sunt unul dintre ingredientele mele preferate, iar retetele robuste si simple ma emotioneaza. Reteta...

10 Comentarii

A fost "Good Taste of Bucharest 2012"

Sambata si duminica 13-14 octombrie 2012 am fost la targul/expozitie “Good Taste of Bucharest 2012”...

6 Comentarii

Good Taste of Bucharest 2013

In acest sfarsit de saptamana are loc la World Trade Center evenimentul „Good taste of...

Eveniment „Fun & Grill”, octombrie 2012

Va poftesc la un nou eveniment „Fun & Grill”, bineînteles tot la Casa „Mara” din...

8 Comentarii

Muschiulet de porc cu sos de smantana si trufe

Din start recunosc ca am cam exagerat cu trufele: am folosit si unt trufat, si...

6 Comentarii

Ravioli cu sos de smantana si trufe

Paste, smantana, unt si branzeturi maturate. Iata o combinatie care merge exceptional cu aroma fina...

14 Comentarii

Omleta cu trufe

Iata din nou o reteta banala la prima vedere: cine nu stie sa faca o...

22 Comentariu

Ochiuri cu trufe

Iata o reteta neinteresanta la prima vedere: cine nu stie sa faca ochiuri? Reteta aceasta,...

16 Comentarii

Porc cu sos de brandy si trufe

Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Trufele sunt o...

10 Comentarii

Zi de filmare

Astazi am zi de filmare cu Mircea Niculescu, somelier si director de vanzari la WineRo....

6 Comentarii

Boierie adevarata

Magazinul Boieresc si-a deschis, în mod oficial, usa pentru onor-clientela. Magazinul Boieresc, a carui echipa...

4 Comentarii

Mangez-vous français? (5)

Bucatarii regionale Bucataria franceza este adesea perceputa în afara Frantei, din pacate, mai ales ca...

23 Comentariu

Crema de branza aromata cu trufe

Servita pe biscuiti crocanti, sau pe toasturi ori crutoane, aceasta crema este o gustare deosebit...

16 Comentarii