Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: trufe
De GUXTibus (7)
Despre fudulia semidoctului Din punctul de vedere al cunostintelor dintr-un anumit domeniu, dupa parerea mea,...
22 Comentariu
Truccioli cu trufe si Parmesan
Daca doriti ceva delicios, chiar memorabil, hranitor, usor de gatit, de mancat si de digerat,...
4 Comentarii
Mousse-mozaic din ficat de gasca, servit cu dulceata de ceapa si piper roz
Ficatul de gasca cu trufe a fost dintotdeauna un preparat rafinat si delicios. Este unul...
Piept de prepelita cu trufe si sos brun
Recent am avut ocazia, la GUXT, sa gatesc prepelite, alaturi de Costel Clipescu, in cadrul...
11 Comentarii
Rasfatul de week-end
Asa cum v-am promis acum cateva zile, Costel Clipescu si cu subsemnatul, adica echipa din...
Degustare de vinuri Tenuta Ulisse
De vreo doi ani, adica de cand am început sa întredeschid usa catre fascinantul univers...
Mousse de ficatei de pui cu trufe si confit de ceapa
Mai am pe blog o reteta destul de asemanatoare, dar cea de fata difera putin...
2 Comentarii
A fost “Avanpremiera la Craciun”- 2013
Vineri seara s-a încheiat ultimul episod din acest an al seriei de evenimente culinare „La...
Avanpremiera la Craciun
Ştim cu totii cat sunt de bune preparatele culinare traditionale romanesti cu care ne desfatam...
Pate de ficat cu trufe
Sigur ca nimic nu egaleaza un foie gras de calitate buna, dar acest pate preparat...
6 Comentarii
A fost "Cina lejera cu si pe… canapele", martie 2013
Serile de vineri „La Mansarda”, organizate în colaborare cu Halewood Romania, au încheiat saptamana trecuta...
Înlocuitori de caviar de la Casa Campillo
Caviarul este considerat de multi ca o delicatesa. Nu sunt foarte sigur, dar este posibil...
3 Comentarii
Conchiglione cu crema de branza
Am avut ocazia in aceste ultime 6 luni sa colaborez la diverse evenimente cu Delaco...
2 Comentarii
Va astept "La mansarda" cu delicatese pentru cineva special
Odata cu cina lejera cu tema „Branzeturi si Vinuri„, desfasurata pe data de 19 februarie...
Pe scurt despre confit
Confit este un termen care are mai multe întelesuri. El denumeste generic diferite tipuri de...
26 Comentariu
Tortelloni cu trufe
Pastele sunt unul dintre ingredientele mele preferate, iar retetele robuste si simple ma emotioneaza. Reteta...
10 Comentarii
A fost "Good Taste of Bucharest 2012"
Sambata si duminica 13-14 octombrie 2012 am fost la targul/expozitie “Good Taste of Bucharest 2012”...
6 Comentarii
Good Taste of Bucharest 2013
In acest sfarsit de saptamana are loc la World Trade Center evenimentul „Good taste of...
Eveniment „Fun & Grill”, octombrie 2012
Va poftesc la un nou eveniment „Fun & Grill”, bineînteles tot la Casa „Mara” din...
8 Comentarii
Muschiulet de porc cu sos de smantana si trufe
Din start recunosc ca am cam exagerat cu trufele: am folosit si unt trufat, si...
6 Comentarii
Ravioli cu sos de smantana si trufe
Paste, smantana, unt si branzeturi maturate. Iata o combinatie care merge exceptional cu aroma fina...
14 Comentarii
Omleta cu trufe
Iata din nou o reteta banala la prima vedere: cine nu stie sa faca o...
22 Comentariu
Ochiuri cu trufe
Iata o reteta neinteresanta la prima vedere: cine nu stie sa faca ochiuri? Reteta aceasta,...
16 Comentarii
Zi de filmare
Astazi am zi de filmare cu Mircea Niculescu, somelier si director de vanzari la WineRo....
6 Comentarii
Boierie adevarata
Magazinul Boieresc si-a deschis, în mod oficial, usa pentru onor-clientela. Magazinul Boieresc, a carui echipa...
4 Comentarii
Mangez-vous français? (5)
Bucatarii regionale Bucataria franceza este adesea perceputa în afara Frantei, din pacate, mai ales ca...
23 Comentariu
Crema de branza aromata cu trufe
Servita pe biscuiti crocanti, sau pe toasturi ori crutoane, aceasta crema este o gustare deosebit...
16 Comentarii