blog de Gastronomie
Ceviche de sepie – preparat in stil asiatic Ceviche este preparat din peste sau fructe [...]
1 Comentariu
Aceasta reteta foloseste cateva ingrediente mai putin obisnuite la noi: radacini si seminte de lotus. [...]
2 Comentarii
Oricine a gatit vreodata preparate chinezesti stie ca are nevoie de un minim de ingrediente [...]
6 Comentarii
Chinezii, sau macar majoritatea lor, iubesc usturoiul. Sa nu va mirati de cantitateade usturoi mare, [...]
4 Comentarii
Una dintre surprizele extrem de placute pentru mine, a fost descoperirea, facuta acum vreo 9 [...]
Desi nu as zice ca bucataria chinezeasca exceleaza in domeniul salatelor, reteta de fata, simpla [...]
7 Comentarii
Chow mein denumeste taiteii prajiti, termenul acesta fiind o corupere britanica a expresiei chāu-mèing, folosita [...]
La GUXT Costel Clipescu si cu mine ne-am “jucat” cu ingredientele pe care le aveam [...]
Imi place mult bucataria thailandeza, dar trebuie sa recunosc ca nu sta grozav la capitolul [...]
Cand am citit prima data aceasta reteta, as fi jurat ca este una apartinand bucatariei [...]
Imi plac mult acest gen de salate. Sunt rapide, usor de facut si ametitor de [...]
Ma enerveaza teribil cand oamenii spun “baby morcovi” in loc de “morcovi tineri”, sau “baby [...]
Sate (Satay) – frigaruile din Java Sate sau satay este un termen care denumeste frigaruile [...]
Iata o reteta delicioasa, foarte aromata si usor de preparat. Aceste aripioare se servesc de [...]
13 Comentarii
Va propun o reteta care, desi listeaza un sir lung de ingrediente, este foarte simpla [...]
15 Comentarii
Am publicat multe retete asiatice din care v-ati putut da seama de importanta orezului in [...]
11 Comentarii
Iata o reteta foarte simpla, care foloseste un ingredient extrem de popular in bucatariile asiatice, [...]
16 Comentarii
Dupa atatea posturi cu Lisabona, mi-am zis ca este timpul sa facem o pauza de [...]
Am avut chef de ceva usor si rapid ai am ajuns astfel la aceasta reteta [...]