blog de Gastronomie
Este o reteta oarecum atipica pentru bucataria japoneza, caci foloseste tehnica stir-fry (prajire rapida, la [...]
Frigaruile sunt foarte aromate si gustoase. Arata destul de bine ca sa poate fi servite [...]
8 Comentarii
Este unul dintre cele mai populare feluri de mancare indoneziene, carnea de vita fiind gatita [...]
Combinatia de frigarui, alune si condimente este tipica bucatariilor din Asia de Sud-Est. Aceste frigarui, [...]
7 Comentarii
Exista variante ale acestei retete care folosesc diferite tipuri de taitei si diferite tipuri de [...]
6 Comentarii
Este o reteta simpla si surprinzatoare prin combinatia de ingrediente. Se poate folosi si orez [...]
2 Comentarii
Iata si cea de-a treia parte a acestui articol, si ultima, desi se mai pot [...]
Uleiul de porumb Uleiul de porumb a castigat considerabil de mult teren în ultima vreme. [...]
Pastele de curry sunt ingrediente definitorii pentru bucataria thailandeza, si pentru bucatariile etnice influentate de [...]
Daca nu aveti la indemana vinete mici, ci doar mari, o jumatate de vanata va [...]
1 Comentariu
Ca foarte multe dintre curry-urile thailandeze, si acesta are consistenta asemanatoare cu cea a unei [...]
Este o reteta foarte simpla, rapida si extrem de interesanta prin combinatia de ingrediente. Gustul [...]
Biryani, biriani, sau beriani, denumeste o categorie de feluri de mancare cu orez, inrudite cu [...]
12 Comentarii
Pui Gong Bao Cunoscuta si sub denumirea de Pui Kung Pao, aceasta mancare este originara [...]