Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: ulei de masline extra virgin
Paella marisco
Paella este, la origine, o specialitate culinara din Valencia, dar a devenit in ultimii ani [...]
Ulei de masline extra virgin de la Madonna del Rosario
Probabil ca v-ati dat seama pana acum ca unul dintre alimentele mele preferate este uleiul [...]
mart.
Calamares rellenos
Iata una dintre putinele retete de dificultate medie de pe blogul meu. Definirea ca “medie” [...]
Tajin de pui
Reteta de fata este una gustoasa si foarte usor de realizat. Este reprezentanta genului de [...]
16 Comentarii
Calmari la gratar
Va propun astazi o reteta extrem de simpla si de rapida, care mai are un [...]
17 Comentarii
Un pic de statistica: despre uleiul de masline
Sunt îndragostit de acest aliment. Iubesc istoria sa, semnificatia si importanta pe care o are [...]
Frigarui cu "dulce-de-iute"
Aceste frigarui, de inspiratie orientala, sunt condimentate intr-un mod mai putin obisnuit, dar care, promit, [...]
8 Comentarii
Ton negru cu citrice si coriandru
Este prima data cand vad ton negru pe piata noastra si, in general, este prima [...]
Uleiuri pentru gatit – partea1
Sub o forma sau alta, grasimile sunt o necesitate în dieta noastra si o parte [...]
2 Comentarii