Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: ulei de masline extra virgin

Paella marisco

Paella este, la origine, o specialitate culinara din Valencia, dar a devenit in ultimii ani...

Ulei de masline extra virgin de la Madonna del Rosario

Probabil ca v-ati dat seama pana acum ca unul dintre alimentele mele preferate este uleiul...

Calamares rellenos

Iata una dintre putinele retete de dificultate medie de pe blogul meu. Definirea ca “medie”...

4 Comentarii

Tajin de pui

Reteta de fata este una gustoasa si foarte usor de realizat. Este reprezentanta genului de...

16 Comentarii

Calmari la gratar

Va propun astazi o reteta extrem de simpla si de rapida, care mai are un...

17 Comentarii

Un pic de statistica: despre uleiul de masline

Sunt îndragostit de acest aliment. Iubesc istoria sa, semnificatia si importanta pe care o are...

22 Comentariu

Frigarui cu "dulce-de-iute"

Aceste frigarui, de inspiratie orientala, sunt condimentate intr-un mod mai putin obisnuit, dar care, promit,...

8 Comentarii

Ton negru cu citrice si coriandru

Este prima data cand vad ton negru pe piata noastra si, in general, este prima...

34 Comentariu

Uleiuri pentru gatit – partea1

Sub o forma sau alta, grasimile sunt o necesitate în dieta noastra si o parte...

2 Comentarii