Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: ulei de mustar

Kachumber – salata indiana

Kachumber – salata indiana traditionala Kachumber este o salata indiana, servita mai ales ca insotitor [...]

18 Comentarii

La masa cu stramosii – India (11)

În cele cateva episoade care urmeaza voi trata, pe scurt, bucatariile regionale ale Indiei. Am [...]

2 Comentarii

La masa cu stramosii – India (7)

Acest episod este, din motive de structurare a materialului, cel mai scurt dintre cele dedicate [...]

7 Comentarii

Pui cu aloo posta

„Aloo posta” este un termen ce denumeste cartofii gatiti cu seminte de mac si ardei [...]

Moorgi Kosha – Curry de pui bengalez

Kosha inseamna ceapa/usturoi/ghimbir prajite impreuna cu mirodenii intregi sau pisate, pana ce s-au dizolvat intr-o [...]

9 Comentarii

Curry de pui cu mustar

Acest curry este un preparat originar din Bengal, unde mustarul este unul dintre cele mai [...]

11 Comentarii

Pe scurt despre uleiul de mustar (2)

Conspiratia uleiului de mustar Aceasta a doua parte a articolului este dedicata unui exemplu de [...]

10 Comentarii

Pe scurt despre uleiul de mustar (1)

Uleiul de mustar este un ingredient pe care l-am întalnit si folosit doar de ceva [...]

6 Comentarii

Uleiuri pentru gatit – partea 3

Uleiul de palmier Este, probabil, uleiul cel mai putin cunoscut la noi pe piata. Uleiul [...]

10 Comentarii