Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: ulei de mustar
Kachumber – salata indiana
Kachumber – salata indiana traditionala Kachumber este o salata indiana, servita mai ales ca insotitor...
18 Comentarii
La masa cu stramosii – India (11)
În cele cateva episoade care urmeaza voi trata, pe scurt, bucatariile regionale ale Indiei. Am...
2 Comentarii
La masa cu stramosii – India (7)
Acest episod este, din motive de structurare a materialului, cel mai scurt dintre cele dedicate...
7 Comentarii
Pui cu aloo posta
„Aloo posta” este un termen ce denumeste cartofii gatiti cu seminte de mac si ardei...
34 Comentariu
Moorgi Kosha – Curry de pui bengalez
Kosha inseamna ceapa/usturoi/ghimbir prajite impreuna cu mirodenii intregi sau pisate, pana ce s-au dizolvat intr-o...
9 Comentarii
Curry de pui cu mustar
Acest curry este un preparat originar din Bengal, unde mustarul este unul dintre cele mai...
11 Comentarii
Pe scurt despre uleiul de mustar (2)
Conspiratia uleiului de mustar Aceasta a doua parte a articolului este dedicata unui exemplu de...
10 Comentarii
Pe scurt despre uleiul de mustar (1)
Uleiul de mustar este un ingredient pe care l-am întalnit si folosit doar de ceva...
6 Comentarii
Uleiuri pentru gatit – partea 3
Uleiul de palmier Este, probabil, uleiul cel mai putin cunoscut la noi pe piata. Uleiul...
10 Comentarii