blog de Gastronomie
Kachumber – salata indiana traditionala Kachumber este o salata indiana, servita mai ales ca insotitor [...]
18 Comentarii
În cele cateva episoade care urmeaza voi trata, pe scurt, bucatariile regionale ale Indiei. Am [...]
2 Comentarii
Acest episod este, din motive de structurare a materialului, cel mai scurt dintre cele dedicate [...]
7 Comentarii
„Aloo posta” este un termen ce denumeste cartofii gatiti cu seminte de mac si ardei [...]
Kosha inseamna ceapa/usturoi/ghimbir prajite impreuna cu mirodenii intregi sau pisate, pana ce s-au dizolvat intr-o [...]
9 Comentarii
Acest curry este un preparat originar din Bengal, unde mustarul este unul dintre cele mai [...]
11 Comentarii
Conspiratia uleiului de mustar Aceasta a doua parte a articolului este dedicata unui exemplu de [...]
10 Comentarii
Uleiul de mustar este un ingredient pe care l-am întalnit si folosit doar de ceva [...]
6 Comentarii
Uleiul de palmier Este, probabil, uleiul cel mai putin cunoscut la noi pe piata. Uleiul [...]