Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: ulei de mustar
Kachumber – salata indiana
Kachumber – salata indiana traditionala Kachumber este o salata indiana, servita mai ales ca insotitor [...]
18 Comentarii
sept.
La masa cu stramosii – India (11)
În cele cateva episoade care urmeaza voi trata, pe scurt, bucatariile regionale ale Indiei. Am [...]
2 Comentarii
La masa cu stramosii – India (7)
Acest episod este, din motive de structurare a materialului, cel mai scurt dintre cele dedicate [...]
7 Comentarii
Pui cu aloo posta
„Aloo posta” este un termen ce denumeste cartofii gatiti cu seminte de mac si ardei [...]
Moorgi Kosha – Curry de pui bengalez
Kosha inseamna ceapa/usturoi/ghimbir prajite impreuna cu mirodenii intregi sau pisate, pana ce s-au dizolvat intr-o [...]
9 Comentarii
Curry de pui cu mustar
Acest curry este un preparat originar din Bengal, unde mustarul este unul dintre cele mai [...]
11 Comentarii
Pe scurt despre uleiul de mustar (2)
Conspiratia uleiului de mustar Aceasta a doua parte a articolului este dedicata unui exemplu de [...]
10 Comentarii
Pe scurt despre uleiul de mustar (1)
Uleiul de mustar este un ingredient pe care l-am întalnit si folosit doar de ceva [...]
6 Comentarii
Uleiuri pentru gatit – partea 3
Uleiul de palmier Este, probabil, uleiul cel mai putin cunoscut la noi pe piata. Uleiul [...]
10 Comentarii