Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: ulei de mustar

Kachumber – salata indiana

Kachumber – salata indiana traditionala Kachumber este o salata indiana, servita mai ales ca insotitor...

18 Comentarii

La masa cu stramosii – India (11)

În cele cateva episoade care urmeaza voi trata, pe scurt, bucatariile regionale ale Indiei. Am...

2 Comentarii

La masa cu stramosii – India (7)

Acest episod este, din motive de structurare a materialului, cel mai scurt dintre cele dedicate...

7 Comentarii

Pui cu aloo posta

„Aloo posta” este un termen ce denumeste cartofii gatiti cu seminte de mac si ardei...

34 Comentariu

Moorgi Kosha – Curry de pui bengalez

Kosha inseamna ceapa/usturoi/ghimbir prajite impreuna cu mirodenii intregi sau pisate, pana ce s-au dizolvat intr-o...

9 Comentarii

Curry de pui cu mustar

Acest curry este un preparat originar din Bengal, unde mustarul este unul dintre cele mai...

11 Comentarii

Pe scurt despre uleiul de mustar (2)

Conspiratia uleiului de mustar Aceasta a doua parte a articolului este dedicata unui exemplu de...

10 Comentarii

Pe scurt despre uleiul de mustar (1)

Uleiul de mustar este un ingredient pe care l-am întalnit si folosit doar de ceva...

6 Comentarii

Uleiuri pentru gatit – partea 3

Uleiul de palmier Este, probabil, uleiul cel mai putin cunoscut la noi pe piata. Uleiul...

10 Comentarii