Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: vin alb
Creveti cu seminte de rodie
Acest preparat este o gustare ingenioasa, impresionanta ca aspect, aromata si delicioasa. Amestecul colorat de [...]
6 Comentarii
oct.
Pachetele aburite cu tagliatelle si creveti
Reteta este de inspiratie italieneasca, dar eu am gatit-o printr-o metoda neobisnuita, rod al unor [...]
12 Comentarii
Tagliatelle cu creveti si sos de rosii
Va propun o reteta robusta, rustica si satioasa. Alegeti, cu grija, ingrediente proaspete si de [...]
Spaghete cu ton si mozarella
Este o reteta traditionala, provenita din insula Capri. Ca multe alte preparate mediteraneene, salata aceasta [...]
11 Comentarii
Pui cu sos de telina si smantana
O reteta clasica, destul de simpla si de rapida, foarte gustoasa. Pulpele de pui se [...]
4 Comentarii
Orez cu pui, ciuperci si tarhon
Iata o noua reteta cu orez, alimentul meu preferat; cred ca as manca orez de [...]
11 Comentarii
Pui la cuptor cu cimbru si cartofi
Am ajuns si la ultima reteta preparata de Pasti. Un pui la cuptor, cu cartofi, [...]
15 Comentarii
Pe scurt despre sosul brun
Sosul brun original, cel spaniol, a fost sosul fundamental al bucatariei franceze o lunga perioada. [...]
6 Comentarii
Risotto cu mazare si fasole
Risotto-ul este una dintre mancarurile emblematice ale bucatariei italienesti. Este o reteta simpla si gustoasa, [...]
4 Comentarii
Garides saganaki – Creveti gratinati cu sos de rosii
Saganaki este un termen ce denumeste branza prajita, sau gratinata. Tipurile de branza folosite cel [...]
Risotto cu caise si nuci
Imi place orezul (desi cand eram mic il uram), asa ca mi-am preparat o noua [...]
5 Comentarii
Orez bicolor cu carne de vita
Reteta este mai simpla decat pare si este extrem de aromata, satioasa si gustoasa. Preparatul [...]
17 Comentarii
- 1
- 2