Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: vin alb

Risotto cu creveti si prosciutto

Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu Riso Scotti Danubio. Iata [...]

18 Comentarii

Creveti cu seminte de rodie

Acest preparat este o gustare ingenioasa, impresionanta ca aspect, aromata si delicioasa. Amestecul colorat de [...]

6 Comentarii

Orez cu creveti

Orez cu creveti – reteta simpla, rapida (are si varianta video) Reteta este simpla, rapida [...]

17 Comentarii

Pachetele aburite cu tagliatelle si creveti

Reteta este de inspiratie italieneasca, dar eu am gatit-o printr-o metoda neobisnuita, rod al unor [...]

12 Comentarii

Risotto cu legume

Aceasta reteta are si varianta video. Risotto este preparatul cu orez cel mai popular al [...]

4 Comentarii

Tagliatelle cu creveti si sos de rosii

Va propun o reteta robusta, rustica si satioasa. Alegeti, cu grija, ingrediente proaspete si de [...]

Spaghete cu ton si mozarella

Este o reteta traditionala, provenita din insula Capri. Ca multe alte preparate mediteraneene, salata aceasta [...]

11 Comentarii

Gamberi fritti in padella

Aceasta reteta are si varianta video Pe limba noastra: creveti prajiti in tigaie. Ce poate [...]

Pui cu sos de telina si smantana

O reteta clasica, destul de simpla si de rapida, foarte gustoasa. Pulpele de pui se [...]

4 Comentarii

Orez cu pui, ciuperci si tarhon

Iata o noua reteta cu orez, alimentul meu preferat; cred ca as manca orez de [...]

11 Comentarii

Pui la cuptor cu cimbru si cartofi

Am ajuns si la ultima reteta preparata de Pasti. Un pui la cuptor, cu cartofi, [...]

15 Comentarii

Pe scurt despre sosul brun

Sosul brun original, cel spaniol, a fost sosul fundamental al bucatariei franceze o lunga perioada. [...]

6 Comentarii

Risotto cu mazare si fasole

Risotto-ul este una dintre mancarurile emblematice ale bucatariei italienesti. Este o reteta simpla si gustoasa, [...]

4 Comentarii

Garides saganaki – Creveti gratinati cu sos de rosii

Saganaki este un termen ce denumeste branza prajita, sau gratinata. Tipurile de branza folosite cel [...]

Risotto cu caise si nuci

Imi place orezul (desi cand eram mic il uram), asa ca mi-am preparat o noua [...]

5 Comentarii

Orez bicolor cu carne de vita

Reteta este mai simpla decat pare si este extrem de aromata, satioasa si gustoasa. Preparatul [...]

17 Comentarii