blog de Gastronomie
Combinatiile de sos de stridii cu carne de vita sunt clasice pentru bucataria chinezeasca. Cea [...]
6 Comentarii
Una dintre surprizele extrem de placute pentru mine, a fost descoperirea, facuta acum vreo 9 [...]
4 Comentarii
Wonton este denumirea purtata de un tip de coltunasi chinezesti. Termenul se mai translitereaza si [...]
2 Comentarii
Ma enerveaza teribil cand oamenii spun “baby morcovi” in loc de “morcovi tineri”, sau “baby [...]
Bucataria chinezeasca nu este cunoscuta ca find una iute. Condimentata si aromata da, dar nu [...]
16 Comentarii
Va propun aceasta reteta ca exemplificare pentru articolul de ieri, dedicat pastei toban jiang, un [...]
12 Comentarii
Aceasta reteta provine din provincia Sichuan si, ca multe alte preparate ale acestei bucatarii, renumite [...]
Crevetii sunt un ingredient extrem de apreciat in intreaga Asie. Sunt gatiti, cel mai adesea, [...]
11 Comentarii