blog de Gastronomie
Iepure la cuptor – reteta de pulpe cu sos de vin si masline Acest preparat, [...]
Rata este, dupa parerea mea, pasarea cea mai gustoasa. Pieptul este una dintre bucatile cele [...]
Acest preparat provine din bucataria clasica franceza. Reteta nu este complicata in sine, dar necesita [...]
4 Comentarii
Aceasta reteta are si varianta video. “Chorizo” sau “chouriço” este un termen provenit din Peninsula [...]
6 Comentarii
Nu este prima reteta de acest gen pe care o public pe acest blog. Nu [...]
Asocierea dintre branza mozzarella, busuioc si rosii este una tipica pentru bucataria italiana. Cel mai [...]
Iata din nou o reteta simpla, potrivita ca gustare. Relishul de ardei este dulce-picant-acrisor, foarte [...]
Am profitat de faptul ca ieri a fost o zi ceva mai racoroasa, si am [...]
Imi era dor de o reteta in stil mediteranean, robusta, insotita de un sos plin [...]
Imi plac pastele foarte mult, de orice fel ar fi, si va marturisesc ca mi-era [...]
8 Comentarii
Marea placere culinara, cel putin pentru mine, a calatoriilor in zona Mediteranei sunt fructele de [...]
Vreau sa facem o mica pauza de bucatarie indiana si sa vorbim astazi despre ceva [...]
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Preparatul este mai [...]
19 Comentarii
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. “Coq au vin” [...]
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Sosurile de rosii, [...]
12 Comentarii
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Pieptul de rata [...]
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Cheia retetei este [...]
13 Comentarii
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Iata o reteta [...]
14 Comentarii
Aceasta reteta are si varianta video. Iata o reteta simpla, de inspiratie mediteraneana, in care [...]
15 Comentarii
In curand ne vom apuca cu totii de “porcarii” asa ca mi-am zis sa va [...]
Iata si cea de-a treia (si ultima) reteta gatita la evenimentul ce a avut loc [...]
2 Comentarii
Cum m-am intors recent din Corfu, nu puteam scapa ocazia de a culege cateva retete [...]
In loc de aluat de placinta, sau aluat fraged, aceasta reteta foloseste foi de lasagna. [...]
3 Comentarii
Este o reteta clasica italiana, destul de laborioasa si consumatoare de timp, dar rezultatul este [...]