blog de Gastronomie
Este o reteta ce foloseste ingredientele asociate de bucataria spaniola, in mod traditional, cu orezul: [...]
5 Comentarii
Suppli denumeste buletele din orez si este o reteta originara din Roma. Exista mai multe [...]
2 Comentarii
Sguatseto este una dintre delicatesele corfiote, localnicii preparand-o cel mai adesea cu carne de vitel, [...]
Este o reteta clasica venetiana, iar in trecut era preparata doar in zilele de sarbatoare [...]
Sofranul, adaugat in ceea ce este, probabil, cel mai cunoscut fel de mancare italienesc, este [...]
17 Comentarii
Este o reteta de dificultate medie, relativ laborioasa, dar resultatul final este delicios, suculent, aromat [...]
8 Comentarii
Foile de hartie de orez sunt doar optionale. Ele servesc doar ca decor si suport [...]
Este o reteta simpla, usoara si foarte aromata, ce respira din plin aerul proaspat si [...]
Bucataria austriaca este reflectarea în plan culinar a acelui “imperiu al popoarelor“, cum era denumit [...]
Cum zilele acestea multa lume trebaluieste în jurul gratarelor, m-am gandit sa va ofer o [...]
10 Comentarii
Termenul provine din limba franceza, „braiser“, si denumeste o combinatie de metode de a gati, [...]
3 Comentarii
Este o reteta rapida si usor de preparat. Foloseste ingrediente tipice dietei mediteraneene: ulei de [...]