blog de Gastronomie
Acest preparat culinar se poate gati duminica, la pranz, in familie. Pulpele de pui sunt [...]
2 Comentarii
Nu stiu daca aceasta reteta este cea mai simpla postata pe blog, probabil ca nu, [...]
7 Comentarii
Vinegreta Vinegreta este un temen provenit din limba franceza (“vinaigrette”, diminutiv de la “vinaigre” care [...]
Am obtinut recent doua fileuri de “red snapper” (o denumire generica din limba engleza care [...]
5 Comentarii
Salatele verzi Voi începe acest mic articol încercand sa clarific unele lucruri legate de terminologie. [...]
Aceasta gustare este interesanta si aspectuoasa, plina de gust. Cartofii servesc ca baza pentru baconul [...]
8 Comentarii
Aburirea este o metoda de gatit ideala pentru majoritatea legumelor. Nu numai ca permite pastrarea [...]
Este o salata foarte simpla, in care gustul pregnant al muschiului de vita si cel [...]
1 Comentariu
Aceasta reteta este gatita de mine acum peste 3 ani. Nu stiu cum s-a facut [...]
Reteta de astazi a pornit de la o sticla de Pinot Noir Kronos din 2010, [...]
Iata un preparat culinar gata cat ai bate din palme, foarte simplu si care foloseste [...]
Reteta aceasta asteapta de cateva luni sa-i vina randul la publicare. Am cumparat cu ceva [...]
12 Comentarii
Iarna nu este anotimpul meu preferat. Pentru mine exista doua modalitati culinare ca sa o [...]
Scoici Saint Jacques – reteta cu sos de vin (simpla si rapida) Scoici Saint Jacques [...]
In aceasta salata carnea frageda si usor picanta se “mariaza” bine cu mixtura de castravete [...]
Iata o salata satioasa si robusta, o combinatie interesanta de ingrediente cu gusturi, arome si [...]
6 Comentarii
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Salatele sunt, in [...]
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Acest preparat este [...]
V-am mai povestit despre excelentul gratar pe care am sansa sa lucrez, un Ascona 570MX. [...]
Am primit spre testare produsul numit ”miez de lapte” de la Delaco. Foarte multi dintre [...]
Prin posare pestele este gatit foarte bland, la 75-85 °C. Prin acest procedeu alimentele delicate [...]
Iata o reteta foarte simpla, rapida si decorativa, care se bazeaza pe contrastul de arome, [...]
Iata o reteta extrem de simpla, robusta dar delicioasa. Ea reuseste sa pastreze gustul natural [...]
9 Comentarii
Pun pariu ca va intrebati ce este cu acest “tri” alaturat vinegretei. Ei bine, aceasta [...]
10 Comentarii
Stim cu totii ca omleta este o chestie simpla atunci cand este facuta cum trebuie. [...]
Literatura de specialitate considera vinegreta a fi unul dintre sosurile importante ale gastronomiei occidentale (alaturi [...]