blog de Gastronomie
Grecii isi incep masa cu cateva meze, adica gustarele menite a starni pofta de mancare [...]
3 Comentarii
Caponata este un fel de ghiveci sicilian, pe baza de vinete, telina si rosii, asezonata [...]
6 Comentarii
Am primit de la Delaco un pachet cu cateva produse interesante, cu rugamintea de a [...]
14 Comentarii
Astazi va propun aceasta fotografie. Ati ghicit, desigur, ca reprezita un vanzator de legume si [...]
4 Comentarii
Coulis este un termen provenit din limba franceza, care denumeste sosurile groase, preparate din piure [...]
12 Comentarii
În Azerbaigean sarmalele se numesc „yarpag dolmasi” si sunt preparate din carne tocata de miel [...]
8 Comentarii
Nu avem noi cea mai tare bucatarie. Nu este nici din cale afara de sanatoasa, [...]
Daca nu aveti la indemana vinete mici, ci doar mari, o jumatate de vanata va [...]
1 Comentariu
Este o reteta condimentata si racoritoare, un fel de alternativa la celebra salata raita (preparata [...]