blog de Gastronomie
Cand am citit prima data aceasta reteta, as fi jurat ca este una apartinand bucatariei [...]
6 Comentarii
Va propun astazi o foarte rapida incursiune în bucataria coreeana, prezentandu-va în doua fotografii si [...]
4 Comentarii
Combinatia de carne de vita cu sos de stridii si sos de soia este deja [...]
Va propun o reteta simpla si rapida, care va va oferi un preparat cu mult [...]
Aceasta reteta provine din provincia Sichuan si, ca multe alte preparate ale acestei bucatarii, renumite [...]
Tocana este unul dintre preparatele mele preferate apartinand bucatariei noastre. Eu o consider alternativa romaneasca [...]
10 Comentarii
Iata una dintre retetele chinezesti foarte cunoscute in Occident. Combinatia de broccoli, sos de stridii [...]
Se crede ca “chop suey” (bucatele asortate) a fost inventata in SUA de emigrantii chinezi [...]
12 Comentarii
Produsele animale Carnea se gasea mai usor în orase, caci acestea atrageau producatori si negustori. [...]
8 Comentarii
Aceasta reteta are si varianta video. Va propun o tocana de vita, satioasa si robusta, [...]
Mi-am zis sa facem un week-end japonez, asa ca va prezint si astazi o reteta [...]
Pho Bo este preparatul national al vietnamezilor si, fara indoiala, cel mai cunoscut in afara [...]
18 Comentarii
Problema pastramei este destul de încurcata, caci sursele de informatie, fie ele carti culinare, dictionare [...]
Este unul dintre cele mai populare feluri de mancare indoneziene, carnea de vita fiind gatita [...]
Cum se prepara Salata de Boeuf? Aceasta salata este derivata din salata Olivier, creata in [...]
Salata de boeuf este unul dintre preparatele atat de populare la noi încat, în pofida [...]
Aceasta tocana este una dintre emblemele bucatariei flamande. Gustul sau variaza de la o regiune [...]
5 Comentarii
Sguatseto este una dintre delicatesele corfiote, localnicii preparand-o cel mai adesea cu carne de vitel, [...]
Reteta este mai simpla decat pare si este extrem de aromata, satioasa si gustoasa. Preparatul [...]
17 Comentarii
Exista variante ale acestei retete care folosesc diferite tipuri de taitei si diferite tipuri de [...]
In loc de aluat de placinta, sau aluat fraged, aceasta reteta foloseste foi de lasagna. [...]
3 Comentarii
Iata ca am mai încheiat un sondaj de opinie, cu o tema destul de interesanta. [...]
2 Comentarii
Este o reteta clasica italiana, destul de laborioasa si consumatoare de timp, dar rezultatul este [...]
Numit dupa un diplomat rus, contele Paul Stroganov (secolul al XIX-lea), acest fel de mancare [...]