WineRo | Retetele lui Radu - Gastronomie:

Sunday Grilling 10 iunie 2012

Iată că s-a încheiat primul episod al unei serii de evenimente culinare desfăşurate în colaborare cu Antique Bistro & Wines, campinggrill.ro, WineRo şi Heinrig Distribution.
Ne-am dorit să oferim publicului altceva decât obişnuita experianţă pe care o oferă un restaurant şi decât cea a unui grătar „tradiţional”, şi cred că în bună măsură am reuşit să facem acest lucru.

(more…)

Citeste tot

Pui crocant cu ananas

Aceasta reteta are si varianta video.
Serial realizat in colaborare cu WineRo.

Aceasta reteta care foloseste cateva ingrediente exotice, ofera un interesant contrast de texturi. Este delicioasa intr-un mod surprinzator, are o aroma proaspata si racoritoare, care echilibreaza iuteala sosului, si arata indeajuns de bine ca sa poata fi servita la o masa cu familia sau prietenii.

(more…)

Citeste tot

Somon cu cartofi noi si sos de iaurt

Aceasta reteta are si varianta video.
Serial realizat in colaborare cu WineRo.

Reteta de fata va ofera un preparat gustos, hranitor, bine echilibrat nutritional, potrivit asocierii cu un vin rose, cu o aciditate placuta care, alaturi de salata, echilibreaza senzatia de satietate data de somon. Puteti servi acest preparat ca fel principal la pranz, sau chiar la cina, daca doriti ca aceasta sa fie satioasa si hranitoare.

(more…)

Citeste tot

Coq au vin

Aceasta reteta are si varianta video.
Serial realizat in colaborare cu WineRo.

“Coq au vin” este o reteta clasica, despre care se spune ca, in diferite variante, exista inca de pe vremea lui Iulius Cezar, adica de peste 2000 de ani. Reteta consta din carne de pasare brezata intr-un sos de vin rosu. Initial se foloseau cocosi, a caror carne tare si fibroasa se putea gati doar prin brezare. Astazi se foloseste pui, iar timpul de gatit este substantial mai scurt.

(more…)

Citeste tot