Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: wok
Vita cu ciuperci si sos de stridii
Cand am citit prima data aceasta reteta, as fi jurat ca este una apartinand bucatariei...
6 Comentarii
Pui de sepie cu piper de Sichuan
Ma enerveaza teribil cand oamenii spun “baby morcovi” in loc de “morcovi tineri”, sau “baby...
2 Comentarii
La masa cu stramosii – India (3)
În acest episod, pe scurt, despre influentele exercitate asupra culturii sub-continentului indian de civilizatii ca...
2 Comentarii
Wok-wok!
Am tot discutat pe blog despre wok-uri. Multi dintre dvs. vor sa gateasca retetele asiatice...
20 Comentariu
Pui picant cu orez si lapte de cocos
De fiecare data cand vine vorba despre bucataria thailandeza, ne izbim de lipsa unor ingrediente...
6 Comentarii
Pe scurt despre fierberea in aburi
Este cea mai sanatoasa metoda de a gati caci nu foloseste nici un fel de...
7 Comentarii
Cum se asezoneaza un wok
Wok-ul este un vas de gatit foarte versatil, cu fundul rotunjit, originar din China. Este...
Wok-ul, “tigaia” minune a Asiei
Wok-ul este un vas de gatit foarte versatil, cu fundul rotunjit, originar din China. Este...
37 Comentariu
Creveti cu piper si ardei grasi
Este o reteta extrem de simpla si de rapida, perfecta pentru un sfarsit de saptamana...
Curry – nestemata bucatariei indiene
Am remarcat in numeroase ocazii ca, desi multi au auzit de termenul „curry”, totusi nu...
10 Comentarii
“Stir-fry” pe intelesul tuturor
Stir-fry este un termen folosit pentru a descrie doua tehnici rapide de a gati: „chao”...
3 Comentarii
Bangkok, mon amour – partea 1
Strada ca restaurant Bangkok… Un exemplu tipic de dezvoltare urbana, aberanta si ametitoare, avand ca...
1 Comentariu