Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: wok
Vita cu ciuperci si sos de stridii
Cand am citit prima data aceasta reteta, as fi jurat ca este una apartinand bucatariei [...]
6 Comentarii
oct.
Pui de sepie cu piper de Sichuan
Ma enerveaza teribil cand oamenii spun “baby morcovi” in loc de “morcovi tineri”, sau “baby [...]
2 Comentarii
sept.
La masa cu stramosii – India (3)
În acest episod, pe scurt, despre influentele exercitate asupra culturii sub-continentului indian de civilizatii ca [...]
2 Comentarii
Wok-wok!
Am tot discutat pe blog despre wok-uri. Multi dintre dvs. vor sa gateasca retetele asiatice [...]
20 Comentariu
Pui picant cu orez si lapte de cocos
De fiecare data cand vine vorba despre bucataria thailandeza, ne izbim de lipsa unor ingrediente [...]
6 Comentarii
Pe scurt despre fierberea in aburi
Este cea mai sanatoasa metoda de a gati caci nu foloseste nici un fel de [...]
7 Comentarii
Cum se asezoneaza un wok
Wok-ul este un vas de gatit foarte versatil, cu fundul rotunjit, originar din China. Este [...]
Wok-ul, “tigaia” minune a Asiei
Wok-ul este un vas de gatit foarte versatil, cu fundul rotunjit, originar din China. Este [...]
37 Comentariu
Creveti cu piper si ardei grasi
Este o reteta extrem de simpla si de rapida, perfecta pentru un sfarsit de saptamana [...]
Curry – nestemata bucatariei indiene
Am remarcat in numeroase ocazii ca, desi multi au auzit de termenul „curry”, totusi nu [...]
10 Comentarii
mart.
“Stir-fry” pe intelesul tuturor
Stir-fry este un termen folosit pentru a descrie doua tehnici rapide de a gati: „chao” [...]
3 Comentarii
feb.
Bangkok, mon amour – partea 1
Strada ca restaurant Bangkok… Un exemplu tipic de dezvoltare urbana, aberanta si ametitoare, avand ca [...]
1 Comentariu
feb.