Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: wok

Vita cu ciuperci si sos de stridii

Cand am citit prima data aceasta reteta, as fi jurat ca este una apartinand bucatariei...

6 Comentarii

Pui de sepie cu piper de Sichuan

Ma enerveaza teribil cand oamenii spun “baby morcovi” in loc de “morcovi tineri”, sau “baby...

2 Comentarii

La masa cu stramosii – India (3)

În acest episod, pe scurt, despre influentele exercitate asupra culturii sub-continentului indian de civilizatii ca...

2 Comentarii

Wok-wok!

Am tot discutat pe blog despre wok-uri. Multi dintre dvs. vor sa gateasca retetele asiatice...

20 Comentariu

Pui picant cu orez si lapte de cocos

De fiecare data cand vine vorba despre bucataria thailandeza, ne izbim de lipsa unor ingrediente...

6 Comentarii

Pe scurt despre fierberea in aburi

Este cea mai sanatoasa metoda de a gati caci nu foloseste nici un fel de...

7 Comentarii

Cum se asezoneaza un wok

Wok-ul este un vas de gatit foarte versatil, cu fundul rotunjit, originar din China. Este...

Wok-ul, “tigaia” minune a Asiei

Wok-ul este un vas de gatit foarte versatil, cu fundul rotunjit, originar din China. Este...

37 Comentariu

Creveti cu piper si ardei grasi

Este o reteta extrem de simpla si de rapida, perfecta pentru un sfarsit de saptamana...

Curry – nestemata bucatariei indiene

Am remarcat in numeroase ocazii ca, desi multi au auzit de termenul „curry”, totusi nu...

10 Comentarii

“Stir-fry” pe intelesul tuturor

Stir-fry este un termen folosit pentru a descrie doua tehnici rapide de a gati: „chao”...

3 Comentarii

Bangkok, mon amour – partea 1

Strada ca restaurant Bangkok… Un exemplu tipic de dezvoltare urbana, aberanta si ametitoare, avand ca...

1 Comentariu