Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: wok

Vita cu ciuperci si sos de stridii

Cand am citit prima data aceasta reteta, as fi jurat ca este una apartinand bucatariei [...]

6 Comentarii

Pui de sepie cu piper de Sichuan

Ma enerveaza teribil cand oamenii spun “baby morcovi” in loc de “morcovi tineri”, sau “baby [...]

2 Comentarii

La masa cu stramosii – India (3)

În acest episod, pe scurt, despre influentele exercitate asupra culturii sub-continentului indian de civilizatii ca [...]

2 Comentarii

Wok-wok!

Am tot discutat pe blog despre wok-uri. Multi dintre dvs. vor sa gateasca retetele asiatice [...]

20 Comentariu

Pui picant cu orez si lapte de cocos

De fiecare data cand vine vorba despre bucataria thailandeza, ne izbim de lipsa unor ingrediente [...]

6 Comentarii

Pe scurt despre fierberea in aburi

Este cea mai sanatoasa metoda de a gati caci nu foloseste nici un fel de [...]

7 Comentarii

Cum se asezoneaza un wok

Wok-ul este un vas de gatit foarte versatil, cu fundul rotunjit, originar din China. Este [...]

Wok-ul, “tigaia” minune a Asiei

Wok-ul este un vas de gatit foarte versatil, cu fundul rotunjit, originar din China. Este [...]

37 Comentariu

Creveti cu piper si ardei grasi

Este o reteta extrem de simpla si de rapida, perfecta pentru un sfarsit de saptamana [...]

Curry – nestemata bucatariei indiene

Am remarcat in numeroase ocazii ca, desi multi au auzit de termenul „curry”, totusi nu [...]

10 Comentarii

“Stir-fry” pe intelesul tuturor

Stir-fry este un termen folosit pentru a descrie doua tehnici rapide de a gati: „chao” [...]

3 Comentarii

Bangkok, mon amour – partea 1

Strada ca restaurant Bangkok… Un exemplu tipic de dezvoltare urbana, aberanta si ametitoare, avand ca [...]

1 Comentariu