Va invit miercuri 25 aprilie 2012, la ora 19:30, la restaurantul „The Harbour” din Piata Amzei nr. 10-12, sector 1, Bucuresti, la deja traditionala degustare de condimente. Cei care au mai fost la degustarile organizate de mine stiu ca “The Harbour” este un loc simpatic si primitor, cu personalitate si sarm. Am retinut, ca de obicei, sala de la demi-sol, total separata, unde nu vom fi deranjati de nimeni.
Veti avea posibilitatea sa degustati „dulce-de-iute rosu”, „dulce-de-iute verde” si “arde-iute” în combinatie cu diferite alimente: carne, branzeturi si legume, si sa cumparati ceea ce va place.
Va pot oferi intrare libera, degustarea gratuita a condimentelor mele si posibilitatea de a avea acces, contra sumei de 10 lei/participant, la gustarea oferita de gazdele noastre. Aceasta gustare va da posibilitatea de a experimenta, alaturand condimentele mele mai multor grupe de alimente.
Bineînteles, nu va împiedica nimeni, în afara acestei gustari, sa comandati pe cont propriu orice preparat sau bautura din meniu.
Scopul principal este sa ne cunoastem, sa va faceti prieteni noi, sa va raspund la întrebari, sa va povestesc despre condimente si sa degustati cateva produse cu care s-ar putea sa va împrieteniti foarte usor.
Cei care vor dori sa achizitioneze produsele mele o vor putea face pe loc.
Va puteti înscrie ca participant aici, printr-un simplu comentariu. Am nevoie de confirmarea dvs. ferma pentru a va retine loc. Va rog, cu scuzele de rigoare, sa fiti parolisti si seriosi, ca sa nu încurcam pe nimeni. Va astept cu drag!
Buna ziua ,
am descoperit intamplator site-ul dvs. ieri si cum mie si fiului meu ne plac sosurile din bucataria chinezeasca care impletesc atat de armonios gusturile dulci cu cele acre , picante si sarate , m-a atras originala dvs. idee a degustarii produselor prezentate .
De aceea mi-ar place sa-i fac o invitatie fiului meu la o degustare si sa si achizionam produse , mai ales ca am observat ca unele dintre ele nu mai sunt disponibile online.
Pentru asta va adresez rugamintea de a-mi comunica din timp data urmatoarei intalniri , eu fiind din Buzau , iar baiatul student in Bucuresti astfel incat sa ne putem pune de acord programele si sa reusim sa fim foarte punctuali ☺ .
Va multumesc anticipat ,
Mirela Anghel
@zuzici2003: Urmatoarea degustare va fi abia roamna, dupa ce se coc ardeii si dupa ce completam stocul de produse. Voi anunta din timp data, ora si locul si sunteti, bineinteles, bineveniti.
Buna seara,
Mai sunt locuri disponibile?
@luician: Tocmai s-au eliberat 2 locuri. va astept.
Cu mare-mare-mare parere de rau, trebuie sa va spun si sa va cer scuze, caci n-o sa reusim sa venim la degustare astazi, la noi in cartier (dar banuiesc ca la fel si prin alte parti, dat fiind amploarea) s-a starnit un vant care nu-ti da voie nici sa stai pe verticala locului, d-apoi sa te deplasezi, prin aer zboara diverse chestii din toate directiile, cablurile si copacii zbarnaie intr-un mare fel si, una peste alta, iesitul din casa pare o actiune destul de hazardata, ca sa nu zic inspaimantatoare de-a binelea!
Va doresc o seara reusita si frumoasa si sper sa ramana pe alta data!
@Mirela: Nu este nicio problema. Poate data viitoare.
buna ziua!as dori sa confirm ca vin in seara asta la degustare eu si inca o persoana,deci 2 in total :)…as dori si eu 2 invitatii,astept raspunsul dumneavoastra.
@Simona: Ok, puteti veni. Suntem cam la maxim, dar ne descurcam.
Va rugam sa ne ingaduiti sa degustam bunatatile si condimentele pentru a ne bucura de arome si atmosfera. Voi incerca sa ajung cu o prietena daca avem invitatia d-voastra.
@dana: Desigur, aveti doua locuri. Va astept.
buna seara! mai aveti un loc liber la degustare? mi-ar placea tare mult sa vin. multumesc!
@eliza: V-am retinut un loc. Va astept.
Ce ma oftic ca sunt din Constanta, urmaresc acest blog de ani de zile, cat de cat regulat, am incercat si multe retete de pe acest blog. De cand mi`am descoperit pasiunea pentru mancarurile asiatice (in special chinezesti si in special sa le mananc nu sa le fac :)) ) am zis ca daca intalnesc o Chinezoaica ma insor !!!
@zoli: Cine stie, poate ne vom intalni odata la o degustare. 🙂 Bafta!
Mi-ar face placere sa particip -e o oportunitate de a testa noutati si de a va cunoaste personal.AS DORI O REZERVARE PENTRU 2 PERSOANE,VA MULTUMESC FRUMOS.
@dogantekindana: V-am retinut doua locuri. Va astept.
2 curiosi vor sa vina sa deguste si sa te vada
@mihai lupescu: Sunt bineveniti.
vom participa cu bucurie la acest eveniment 2 persoane,eu si sotia
@tiberiu: V-am retinut doua locuri.
Vreau si eu :))
Lucian: O singura persoana? Aveti un loc retinut.
Buna ziua, Radu. Imi place pasiunea ta pentru condimente, pe care o impartasesc. Am pus deja deoparte cateva dintre retetele tale inspirate din bucataria indiana. Nu am reusit sa gasesc, in schimb, varianta folosita de tine pentru Mango Chutney – incerc sa imbunatatesc reteta pe care o practic eu. In orice caz, voi fi prezenta la Degustare, insotita. Doua locuri, te rog! : )
Multumesc frumos si o saptamana linistita – in asteptarea indragitei Sarbatori de Paste!
@Levina: Chutney de mango am cumparat din comert de cateva ori, dar se gasesc mii de retete pe Internet. De fapt, dulce-de-iute poate fi socotit un fel de chutney. 🙂 Aveti retinute doua locuri.
Multumim de invitatie, daca mai este vreun loc, vreau sa particip si eu la degustare. Am remarcat in pietele de weekend, cele cu produse traditionale, ecologice s.a.m.d., borcanasele cu “dulceata de ardei iute” sau “dulceata de gogonele” si altele, si chiar ma intereseaza subiectul. Sunt o fana a condimentelor de tot felul si a combinatiilor inventive, iar ca preferinte ma numar printre cei 21%, parca, de iubitori ai gusturilor si aromelor picante. Asa ca un dulce-de-iute-indiferent-de-culoare nu poate sa-mi para altfel decat ispititor!
Eugenia
@Eugenia: Aveti un loc retinut.
Ok. Ma inscriu. Vreau 2 locuri. Papa dulce si iute mmmm…
Merci.
@Niki: Aveti doua locuri retinute.
N-am stiut ca veneam si la degustarile anterioare. personal consider ca alimentele de baza nu sunt atat de surprinzator gustoase precum este un simplu condiment. carnea de exemblu fara un pic de sare are un gust chiar antipatic. dar striveste in dinti un bob de piper proaspat si o sa ai o impresie cat se poate de interesanta. Asa ca sunt foarte curioasa si, da, vreau si eu o rezervare! Gracias senor!
@arboreea: Va astept. Aveti un loc rezervat.
daaaa….multumim de invitatie…vin si eu cu o prietena….
@lidiutz: Va retin doua locuri. Sunteti mai mult decat binevenite.
Suuuper, va multumesc pentru confirmare si promitem sa fim punctuali, caci sunt sigura ca va fi o experienta placuta si interesanta (iar sotul meu nu va fi dezamagit oricum, stiti cum e… mancarea… ca mancarea, dar… condimentata sa fie! :-).
Spor in toate va doresc!!!
@Mirela: va astept.
Ma tot gandesc cum sa va impresionez si ce comentariu inteligent sau spiritual sa fac pentru a obtine aceasta invitatie… mi-o doresc pentru mine si sotul meu, in special pentru a-i face lui o surpriza, pentru ziua lui care va fi pe 13 mai, dar mai ales pentru ca pur si simplu e un impatimit al condimentelor tari, violente, aspre, ciudate sau care fac sa-ti iasa ochii din orbite… ma tot gandesc… Ma batea un gand sa va fac promisiunea ca o sa va aduc nuci murate, caci asa am si ajuns aici pe blog, cautand reteta de nuci murate… iata, ati pus cateva consideratii despre ea in 2009 si in 2012 am avut eu norocul sa o gasesc (eu am infiintat o mica livada de nuci anul trecut si deja tot framant idei de valorificare a recoltei… de peste cativa ani), dar nucile mele murate se vor putea intampla abia prin iunie-iulie… si-n plus e meschin sa va promit ceva atat de indepartat si relativ (caci poate ca nucile mele murate vor iesi ingrozitor si ma voi simti penibil sa vi le ofer, connaisseur fiind)… in fine… ma tot gandesc… dar cred ca am sa ma rezum pur si simplu la a va ruga sa ne primiti, pe mine si pe sotul meu, la degustarea dumneavoastra, sub promisiunea ferma ca vom veni daca ne ingaduiti si ca va fi o bucurie a priori sa ne cunoastem.
Va multumesc anticipat pentru un raspuns, chiar de-ar fi de infirmare (nu-i nicio suparare daca nu ar mai fi locuri, poate ramane pe alta data).
Mirela
@Mirela: Zau, nu trebuie sa ma impresionati cu absolut nimic pentru a fi prezenti la degustarile mele. Poate doar cu punctualitatea dvs. 🙂
Ma bucur ca sotul dvs. este un impatimit al condimentelor, dar ceea ce fac eu nu este nici violent si nici aspru… nici macar ciudat. Condimentele mele sunt doar gustoase si echilibrate; nu sunt destinate celor cu gusturi “extreme”, ci concepute pentru a placea unei categorii mai numeroase.
Acestea fiind zise, daca doriti sa veniti, riscand ca sotul dvs. sa fie dezamagit ca nu gaseste ceea ce si-ar fi dorit, va pot retine doua locuri.
Cu nucile, mai asteptam. In iulie facem schimb: eu va dau dulceata, dvs. imi dati nuci murate. 🙂