Degustare de condimente, februarie 2012 (urmare)

Miercuri seara, 29 februarie 2012, am organizat la restaurantul „The Harbour” o degustare de condimente, daca nu ma însel a sasea de cand am început proiectul „dulce-de-iute”. Au fost degustate condimentele „dulce-de-iute verde”, „dulce-de-iute rosu” si „arde-iute” în combinatie cu legume, branzeturi si carne. Au fost prezente 37 de persoane, unele dintre ele la a doua participare (semn bun cand clientii revin!) si pot sa afirm ca am avut, din nou, succes.


Succesul acestor degustari se bazeaza în primul rand pe dorinta unora dintre romani de a forma o dieta mai diversificata si mai sanatoasa, pe cat posibil lipsita de aditivi alimentari si de alimente îndelung procesare, si în al doilea rand pe calitatea oferita de condimentele mele. Pot sa spun ca au fost degustate de sute de persoane si ca nu am avut nicio critica. Arata bine, sunt preparate în casa, în serie foarte mica, lucrate îngrijit, contin legume si fructe proaspete si, cel mai important lucru, sunt foarte gustoase si versatile.


Îmi este clar acum ca proiectul „dulce-de-iute” este unul viabil si ca trebuie sa diversific gama de produse, atat pe verticala cat si pe orizontala. Acestea fiind zise, nu vreau sa va mai retin, va las sa aruncati o privire asupra catorva fotografii (multumesc Andra Radu si Zoltán Márton), iar eu ma reîntorc la munca.


Va astept pe toti la viitoarele degustari si le voi anunta din timp, ca sa puteti fi disponibili. Pentru cei care nu pot fi prezenti la degustari, exista varianta de expediere prin posta.


Citeste si articolul →   Salata cu paste, rosii si branza

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.