Degustare de condimente, februarie 2012

Vă invit miercuri 29 februarie 2012, la ora 19:30, la restaurantul „The Harbour” din Piaţa Amzei nr. 10-22, sector 1, Bucureşti, la o degustare de condimente. Cei care au fost deja la degustările organizate de mine ştiu că “The Harbour” este un loc simpatic şi primitor, cu personalitate şi şarm. Am reţinut, ca de obicei, o sală separată unde nu vom fi deranjaţi de nimeni.
sigla restaurant the harbour - Degustare de condimente, februarie 2012 1 - Retetele lui Radu

Veţi avea posibilitatea să degustaţi „dulce-de-iute roşu”, „dulce-de-iute verde” şi „arde-iute” în combinaţie cu diferite alimente: carne, brânzeturi şi legume.
degustare - Degustare de condimente, februarie 2012 2 - Retetele lui Radu
Vă pot oferi intrare liberă, degustarea gratuită a condimentelor mele şi posibilitatea de a avea acces, contra sumei de 10 lei/participant, la gustarea oferită de gazdele noastre. Această gustare vă dă posibilitatea de a testa condimentele mele în diferite combinaţii.
Bineînţeles, nu vă împiedică nimeni, în afara acestei gustări, să comandaţi pe cont propriu orice preparat sau băutură din meniu.
Scopul principal este să ne cunoaştem şi să degustaţi câteva produse cu care s-ar putea să vă împrieteniţi foarte uşor.
Cei care vor dori să achiziţioneze produsele mele o vor putea face pe loc.
Vă puteţi înscrie ca participant aici, printr-un simplu comentariu. Am nevoie de confirmarea dvs. fermă pentru a vă reţine loc. Vă rog, cu scuzele de rigoare, să fiţi parolişti şi serioşi, ca să nu încurcăm pe nimeni. Vă aştept cu drag!


Citeste si articolul →   Condimente online din Estonia

 1. Cristina spune:

  Va multumim pentru atmosfera placut-condimentata de ieri seara. Ne-am simtit minunat. Felicitari!
  ps: sunt convinsa ca ne veti incinta, in continuare, inclusiv cu boiaua, cu dulceturile si cu siropurile pregatite de dvs.

 2. Cristina spune:

  Va multumesc frumos pentru lectie si bunavointa . Intr-adevar, ma refeream la condimentele putintel-iuti 🙂 .
  Si da, dorim sa venim miine. La orele 19:30 vom fi acolo. Va multumim.

 3. Cristina spune:

  Buna dimineata.
  Chiar azi am dat de site-ul dvs si va felicit pentru prezentare, atit a dvs – personal, cit si a filozofiei dvs de viata, inclusiv gastronomica.
  Veti prezenta inclusiv condimente ne-picante? Daca mai aveti 2 locuri disponibile, ne-ar face mare placere -mie si sotului meu- sa participam la evenimentele organizate de dvs, inclusiv la degustarea condimentelor, de miine seara.
  Cu deosebita stima.

  • Radu Popovici spune:

   @Cristina: Eu fac diferenta intre „picant” si „iute”. Picant este chimenul, de exemplu, dar fara sa fie iute. Deocamdata, condimentele mele sunt toate picante si iuti, cu diferite grade de iuteala, de la putintel-iuti pana la cu-adevarat-iuti.
   Daca doriti sa veniti maine, gasim doua locuri si pentru dvs.

  • Radu Popovici spune:

   @Sorin: In principiu, suntem cam la limita. Insa, de fiecare data, sunt cativa care nu ajung. Se razgandesc sau li se schimba programul. Oricum, sala este destul de mare si ne putem descurca. Puteti considera ca aveti doua locuri retinute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.