Degustare de condimente, februarie 2012

Vă invit miercuri 29 februarie 2012, la ora 19:30, la restaurantul „The Harbour” din Piaţa Amzei nr. 10-22, sector 1, Bucureşti, la o degustare de condimente. Cei care au fost deja la degustările organizate de mine ştiu că “The Harbour” este un loc simpatic şi primitor, cu personalitate şi şarm. Am reţinut, ca de obicei, o sală separată unde nu vom fi deranjaţi de nimeni.
sigla restaurant the harbour - Degustare de condimente, februarie 2012 1 - Retetele lui Radu

Veţi avea posibilitatea să degustaţi „dulce-de-iute roşu”, „dulce-de-iute verde” şi „arde-iute” în combinaţie cu diferite alimente: carne, brânzeturi şi legume.
degustare - Degustare de condimente, februarie 2012 2 - Retetele lui Radu
Vă pot oferi intrare liberă, degustarea gratuită a condimentelor mele şi posibilitatea de a avea acces, contra sumei de 10 lei/participant, la gustarea oferită de gazdele noastre. Această gustare vă dă posibilitatea de a testa condimentele mele în diferite combinaţii.
Bineînţeles, nu vă împiedică nimeni, în afara acestei gustări, să comandaţi pe cont propriu orice preparat sau băutură din meniu.
Scopul principal este să ne cunoaştem şi să degustaţi câteva produse cu care s-ar putea să vă împrieteniţi foarte uşor.
Cei care vor dori să achiziţioneze produsele mele o vor putea face pe loc.
Vă puteţi înscrie ca participant aici, printr-un simplu comentariu. Am nevoie de confirmarea dvs. fermă pentru a vă reţine loc. Vă rog, cu scuzele de rigoare, să fiţi parolişti şi serioşi, ca să nu încurcăm pe nimeni. Vă aştept cu drag!


Citeste si articolul →   La masa maharajahului Kumar

 1. Marius Zota spune:

  Interesantă propunerea, însă mă confuzionează o exprimare din text. Inițial se precizează posibilitatea de a avea acces la gustarea pregătită de „The Harbour” (care mă duce cu gândul la ceva facultativ), ca mai apoi, să citesc că această gustare este obligatorie. Sau poate nu am înțeles eu bine. Oricum, se poate face puțină lumină?! Mulțumesc.

  • Radu Popovici spune:

   @Marius: Asa este. Nu am fost eu clar.Condimentele se degusta nu goale, ci alaturi de cateva inghitituri de diverse alimente, tocmai ca versatilitatea lor sa poate fi explorata. Costul acestei gustari este 10 lei. Cel putin asa este gandit evenimentul.
   Daca cineva chiar nu doreste aceasta gustare, ci vrea sa incerce condimentele goale, sau alaturi de preparate din meniul restaurantului, poate s-o faca. Tehnic vorbind, gustarea este deci facultativa. Am corectat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.