Degustare de condimente, februarie 2012

Va invit miercuri 29 februarie 2012, la ora 19:30, la restaurantul „The Harbour” din Piata Amzei nr. 10-22, sector 1, Bucuresti, la o degustare de condimente. Cei care au fost deja la degustarile organizate de mine stiu ca “The Harbour” este un loc simpatic si primitor, cu personalitate si sarm. Am retinut, ca de obicei, o sala separata unde nu vom fi deranjati de nimeni.


Veti avea posibilitatea sa degustati „dulce-de-iute rosu”, „dulce-de-iute verde” si „arde-iute” în combinatie cu diferite alimente: carne, branzeturi si legume.

Va pot oferi intrare libera, degustarea gratuita a condimentelor mele si posibilitatea de a avea acces, contra sumei de 10 lei/participant, la gustarea oferita de gazdele noastre. Aceasta gustare va da posibilitatea de a testa condimentele mele în diferite combinatii.
Bineînteles, nu va împiedica nimeni, în afara acestei gustari, sa comandati pe cont propriu orice preparat sau bautura din meniu.
Scopul principal este sa ne cunoastem si sa degustati cateva produse cu care s-ar putea sa va împrieteniti foarte usor.
Cei care vor dori sa achizitioneze produsele mele o vor putea face pe loc.
Va puteti înscrie ca participant aici, printr-un simplu comentariu. Am nevoie de confirmarea dvs. ferma pentru a va retine loc. Va rog, cu scuzele de rigoare, sa fiti parolisti si seriosi, ca sa nu încurcam pe nimeni. Va astept cu drag!


Citeste si articolul →   Degustare la "The Harbour"

  1. Cristina spune:

    Va multumim pentru atmosfera placut-condimentata de ieri seara. Ne-am simtit minunat. Felicitari!
    ps: sunt convinsa ca ne veti incinta, in continuare, inclusiv cu boiaua, cu dulceturile si cu siropurile pregatite de dvs.

  2. Cristina spune:

    Va multumesc frumos pentru lectie si bunavointa . Intr-adevar, ma refeream la condimentele putintel-iuti 🙂 .
    Si da, dorim sa venim miine. La orele 19:30 vom fi acolo. Va multumim.

  3. Cristina spune:

    Buna dimineata.
    Chiar azi am dat de site-ul dvs si va felicit pentru prezentare, atit a dvs – personal, cit si a filozofiei dvs de viata, inclusiv gastronomica.
    Veti prezenta inclusiv condimente ne-picante? Daca mai aveti 2 locuri disponibile, ne-ar face mare placere -mie si sotului meu- sa participam la evenimentele organizate de dvs, inclusiv la degustarea condimentelor, de miine seara.
    Cu deosebita stima.

    • Radu Popovici spune:

      @Cristina: Eu fac diferenta intre „picant” si „iute”. Picant este chimenul, de exemplu, dar fara sa fie iute. Deocamdata, condimentele mele sunt toate picante si iuti, cu diferite grade de iuteala, de la putintel-iuti pana la cu-adevarat-iuti.
      Daca doriti sa veniti maine, gasim doua locuri si pentru dvs.

    • Radu Popovici spune:

      @Sorin: In principiu, suntem cam la limita. Insa, de fiecare data, sunt cativa care nu ajung. Se razgandesc sau li se schimba programul. Oricum, sala este destul de mare si ne putem descurca. Puteti considera ca aveti doua locuri retinute.

Dă-i un răspuns lui CIOBANU ALIN Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.