Degustare de condimente, martie 2012 – urmare

Ieri seara, 21 martie 2012, a avut loc cea de-a cincea degustare de condimente organizata împreuna cu restaurantul „The Harbour”. Profit de acest articol ca sa multumesc echipei de acolo. De fiecare data s-a comportat impresionant: adaptabila, rapida, facand fata cu brio oricaror situatii neprevazute. Ei i se datoreaza într-o buna masura faptul ca degustarile mele au succes si ca participantii se simt foarte bine.

Ca un facut, aceasta degustare este singura de la care nu am fotografii, desi a fost cea cu cea mai „stufoasa” participare; va trebui, deci, sa ma credeti pe cuvant.
Am avut 47 de participanti, record pana acum iar sala care ne-a fost pusa la dispozitie a fost plina ochi. La celelalte degustari am mai numarat printre oaspeti si straini: americani, israelieni, egipteni. De data aceasta ne-au onorat cu prezenta doi elvetieni, un indonezian si un italian.
Printre oaspeti s-au numarat bucatari profesionisti, manageri si proprietari de restaurant, ospatari, somelieri, proprietari de magazine de delicatese, bloggeri si pasionati de gatit si de cultura culinara. Nu a fost deloc greu sa gasim teme comune de discutie si am vazut cu mare placere cum s-au stabilit relatii de prietenie între persoane, pana atunci, necunoscute. Degustarile mele au ajuns nu doar prilej de a experiment culinar, ci si de a cunoaste oameni noi si de a lega amicitii.
„Dulce-de-iute”, în ambele variante (verde si rosie), si „arde-iute” au fost din nou la mare apreciere. Nici nu mai aveam emotii în aceasta privinta, caci au trecut demult testul publicului, dar întotdeauna este placut sa ti se ofere o certitudine în plus. Initiativa de a organiza primele degustari de condimente din Romania s-a dovedit inspirata si sper sa ma ajutati sa continuu sirul lor; veti avea ocazia sa faceti aceasta luna viitoare. Voi anunta evenimentul în timp util si va astept cu drag.


6 comentarii pe “Degustare de condimente, martie 2012 – urmare

  1. roxana spune:

    Am participat aseara cu mare placere la degustare si m-am simtit admirabil. Condimentele nu au doar gust bun, dar si aspect atragator. Borcanelele sunt in frigider si asteapta…am lansat deja invitatia vecinilor si prietenilor gurmanzi sa le savuram impreuna. Felicitari!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.