Degustare de condimente, martie 2012 – urmare

Ieri seară, 21 martie 2012, a avut loc cea de-a cincea degustare de condimente organizată împreună cu restaurantul „The Harbour”. Profit de acest articol ca să mulţumesc echipei de acolo. De fiecare dată s-a comportat impresionant: adaptabilă, rapidă, făcând faţă cu brio oricăror situaţii neprevăzute. Ei i se datorează într-o bună măsură faptul că degustările mele au succes şi că participanţii se simt foarte bine.

Ca un făcut, această degustare este singura de la care nu am fotografii, deşi a fost cea cu cea mai „stufoasă” participare; va trebui, deci, să mă credeţi pe cuvânt.
Am avut 47 de participanţi, record până acum iar sala care ne-a fost pusă la dispoziţie a fost plină ochi. La celelalte degustări am mai numărat printre oaspeţi şi străini: americani, israelieni, egipteni. De data aceasta ne-au onorat cu prezenţa doi elveţieni, un indonezian şi un italian.
Printre oaspeţi s-au numărat bucătari profesionişti, manageri şi proprietari de restaurant, ospătari, somelieri, proprietari de magazine de delicatese, bloggeri şi pasionaţi de gătit şi de cultură culinară. Nu a fost deloc greu să găsim teme comune de discuţie şi am văzut cu mare plăcere cum s-au stabilit relaţii de prietenie între persoane, până atunci, necunoscute. Degustările mele au ajuns nu doar prilej de a experiment culinar, ci şi de a cunoaşte oameni noi şi de a lega amiciţii.
„Dulce-de-iute”, în ambele variante (verde şi roşie), şi „arde-iute” au fost din nou la mare apreciere. Nici nu mai aveam emoţii în această privinţă, căci au trecut demult testul publicului, dar întotdeauna este plăcut să ţi se ofere o certitudine în plus. Iniţiativa de a organiza primele degustări de condimente din România s-a dovedit inspirată şi sper să mă ajutaţi să continuu şirul lor; veţi avea ocazia să faceţi aceasta luna viitoare. Voi anunţa evenimentul în timp util şi vă aştept cu drag.


6 comentarii pe “Degustare de condimente, martie 2012 – urmare

  1. roxana spune:

    Am participat aseara cu mare placere la degustare si m-am simtit admirabil. Condimentele nu au doar gust bun, dar si aspect atragator. Borcanelele sunt in frigider si asteapta…am lansat deja invitatia vecinilor si prietenilor gurmanzi sa le savuram impreuna. Felicitari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.