Ieri seara, 21 martie 2012, a avut loc cea de-a cincea degustare de condimente organizata împreuna cu restaurantul „The Harbour”. Profit de acest articol ca sa multumesc echipei de acolo. De fiecare data s-a comportat impresionant: adaptabila, rapida, facand fata cu brio oricaror situatii neprevazute. Ei i se datoreaza într-o buna masura faptul ca degustarile mele au succes si ca participantii se simt foarte bine.
Ca un facut, aceasta degustare este singura de la care nu am fotografii, desi a fost cea cu cea mai „stufoasa” participare; va trebui, deci, sa ma credeti pe cuvant.
Am avut 47 de participanti, record pana acum iar sala care ne-a fost pusa la dispozitie a fost plina ochi. La celelalte degustari am mai numarat printre oaspeti si straini: americani, israelieni, egipteni. De data aceasta ne-au onorat cu prezenta doi elvetieni, un indonezian si un italian.
Printre oaspeti s-au numarat bucatari profesionisti, manageri si proprietari de restaurant, ospatari, somelieri, proprietari de magazine de delicatese, bloggeri si pasionati de gatit si de cultura culinara. Nu a fost deloc greu sa gasim teme comune de discutie si am vazut cu mare placere cum s-au stabilit relatii de prietenie între persoane, pana atunci, necunoscute. Degustarile mele au ajuns nu doar prilej de a experiment culinar, ci si de a cunoaste oameni noi si de a lega amicitii.
„Dulce-de-iute”, în ambele variante (verde si rosie), si „arde-iute” au fost din nou la mare apreciere. Nici nu mai aveam emotii în aceasta privinta, caci au trecut demult testul publicului, dar întotdeauna este placut sa ti se ofere o certitudine în plus. Initiativa de a organiza primele degustari de condimente din Romania s-a dovedit inspirata si sper sa ma ajutati sa continuu sirul lor; veti avea ocazia sa faceti aceasta luna viitoare. Voi anunta evenimentul în timp util si va astept cu drag.
Am participat aseara cu mare placere la degustare si m-am simtit admirabil. Condimentele nu au doar gust bun, dar si aspect atragator. Borcanelele sunt in frigider si asteapta…am lansat deja invitatia vecinilor si prietenilor gurmanzi sa le savuram impreuna. Felicitari!
@roxana: Multumesc ca ai venit si sper ca prietenii gurmanzi sa nu fie nici ei dezamagiti. 🙂
Felicitari pentru asa audienta! Poate data viitoare vin si eu. Am serile mai libere acum in cursul saptamanii.
@simina: Doar “poate”? 🙂 Te (va) astept cu drag.
Felicitari, te credem pe cuvant! Poate ajungi cu degustarea si pe la Cluj 🙂
@Ureche Corina: Am cativa prieteni la Cluj. Ma gandesc sa vad cum pot aranja lucrurile.