Degustare de condimente

Va vorbeam într-un articol din zilele trecute despre faptul ca am început sa produc experimental cateva condimente, dupa retete proprii, folosind ingrediente romanesti. Este vorba despre produse alimentare produse în casa, în cel mai natural mod cu putinta, fara sa folosesc coloranti, conservanti, îngrosatori, potentatori de gust si aroma, stabilizatori sau vreun oricare alt aditiv alimentar produs sintetic. De asemenea, produsele mele nu contin grasimi, colesterol si gluten. Doar legume, fructe si mirodenii.

V-am descris în detaliu primul produs, numit „dulce-de-iute”, trecand în vedere gustul, textura, culoarea si aroma, felul în care este testat si ambalat, modul în care poate fi folosit în bucatarie si posibilitatile de a-l cumpara.
Între timp a aparut si blogul www.dulce-de-iute.ro, unde toate aspectele enumerate mai sus sunt expuse în detaliu si unde gasiti si mai multe retete care ilustreaza o parte din modalitatile de a folosi condimentele produse de mine.
Am doua noutati pentru dvs.:
Prima este aparitia celui de-al patrulea produs al meu. Pe langa „dulce-de-iute rosu”, „dulce-de-iute verde” si „sirop de ardei iute”, puteti încerca acum si „arde-iute”, un condiment care se adreseaza celor care mananca cu adevarat iute si picant.
A doua noutate este ca sunteti invitati la o degustare a celor patru (deocamdata) condimente produse dupa retetele mele. Am pentru dvs. 14 locuri disponibile. Nu vreau sa fim prea multi, caci îmi doresc sa stam cu totii la aceeasi masa, sa ne putem privi în ochi si sa putem vorbi cu usurinta. Functie de raspunsul dvs. am intentia sa organizez lunar astfel de evenimente.
Va pot oferi intrare libera, degustarea gratuita a condimentelor mele si posibilitatea de a avea acces, contra sumei de 10 lei de participant, la gustarea oferita de gazdele noastre. Aceasta gustare va da posibilitatea de a degusta condimentele mele în combinatie cu alimente diferite: carne, branzeturi si legume.
Atentie, am spus gustare; aceasta va cuprinde mai multe feluri diferite de mancare, în cantitati limitate, si apa minerala. Nu veti pleca satui, dar nici flamanzi. Bineînteles, nu va împiedica nimeni sa comandati pe cont propriu orice preparat sau bautura din meniu.
Scopul principal este sa ne cunoastem si sa degustati cateva produse cu care s-ar putea sa va împrieteniti foarte usor. Ştiu ce spun si nu ma laud. Au fost gustate de peste o suta de persoane si nu am avut parte de nicio critica.
Cei care vor dori sa achizitioneze produsele mele o vor putea face pe loc, dupa degustare. Ce puteti dori mai mult, decat sa cumparati condimente dupa ce le gustati si dupa ce le cunoasteti potentialul?
Degustarea va avea loc în ziua de 9 noiembrie 2011, la ora 18:30, la restaurantul „The Harbour” din Piata Amzei nr. 10-22, sector 1, Bucuresti. Este un loc simpatic si primitor, cu personalitate si sarm. Am retinut o sala separata unde nu vom fi deranjati de nimeni.
The Harbour
Va puteti înscrie ca participant aici sau pe blogul meu, la acest post, printr-un simplu comentariu. Am nevoie de confirmarea dvs. ferma pentru a va retine loc. Va rog, cu scuzele de rigoare, sa fiti parolisti si seriosi, ca sa nu încurcam pe nimeni.
Va astept cu drag!

6 comentarii pe “Degustare de condimente

  1. bubulina spune:

    Foarte tenante degustarile astea, sunt curioasa sa gust condimentele astea, am avut un program incarcat, dar acum vine o perioada mai libera, sper sa mai organizezi si sa pot participa si eu.
    Bafta la degustarea de acum.

  2. pansy spune:

    Daca mai sunt locuri,as veni cu mare placere .Am citit despre condimentele tale,mi le imaginez ca gust si mi se pare ca pot fi folosite intr-o mare gama de mancaruri.Felicitari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.