Degustare de condimente

Vă vorbeam într-un articol din zilele trecute despre faptul că am început să produc experimental câteva condimente, după reţete proprii, folosind ingrediente româneşti. Este vorba despre produse alimentare produse în casă, în cel mai natural mod cu putinţă, fără să folosesc coloranţi, conservanţi, îngroşători, potenţatori de gust şi aromă, stabilizatori sau vreun oricare alt aditiv alimentar produs sintetic. De asemenea, produsele mele nu conţin grăsimi, colesterol şi gluten. Doar legume, fructe şi mirodenii.

V-am descris în detaliu primul produs, numit „dulce-de-iute”, trecând în vedere gustul, textura, culoarea şi aroma, felul în care este testat şi ambalat, modul în care poate fi folosit în bucătărie şi posibilităţile de a-l cumpăra.
Între timp a apărut şi blogul www.dulce-de-iute.ro, unde toate aspectele enumerate mai sus sunt expuse în detaliu şi unde găsiţi şi mai multe reţete care ilustrează o parte din modalităţile de a folosi condimentele produse de mine.
Am două noutăţi pentru dvs.:
Prima este apariţia celui de-al patrulea produs al meu. Pe lângă „dulce-de-iute roşu”, „dulce-de-iute verde” şi „sirop de ardei iute”, puteţi încerca acum şi „arde-iute”, un condiment care se adresează celor care mănâncă cu adevărat iute şi picant.
A doua noutate este că sunteţi invitaţi la o degustare a celor patru (deocamdată) condimente produse după reţetele mele. Am pentru dvs. 14 locuri disponibile. Nu vreau să fim prea mulţi, căci îmi doresc să stăm cu toţii la aceeaşi masă, să ne putem privi în ochi şi să putem vorbi cu uşurinţă. Funcţie de răspunsul dvs. am intenţia să organizez lunar astfel de evenimente.
Vă pot oferi intrare liberă, degustarea gratuită a condimentelor mele şi posibilitatea de a avea acces, contra sumei de 10 lei de participant, la gustarea oferită de gazdele noastre. Această gustare vă dă posibilitatea de a degusta condimentele mele în combinaţie cu alimente diferite: carne, brânzeturi şi legume.
Atenţie, am spus gustare; aceasta va cuprinde mai multe feluri diferite de mâncare, în cantităţi limitate, şi apă minerală. Nu veţi pleca sătui, dar nici flămânzi. Bineînţeles, nu vă împiedică nimeni să comandaţi pe cont propriu orice preparat sau băutură din meniu.
Scopul principal este să ne cunoaştem şi să degustaţi câteva produse cu care s-ar putea să vă împrieteniţi foarte uşor. Ştiu ce spun şi nu mă laud. Au fost gustate de peste o sută de persoane şi nu am avut parte de nicio critică.
Cei care vor dori să achiziţioneze produsele mele o vor putea face pe loc, după degustare. Ce puteţi dori mai mult, decât să cumpăraţi condimente după ce le gustaţi şi după ce le cunoaşteţi potenţialul?
Degustarea va avea loc în ziua de 9 noiembrie 2011, la ora 18:30, la restaurantul „The Harbour” din Piaţa Amzei nr. 10-22, sector 1, Bucureşti. Este un loc simpatic şi primitor, cu personalitate şi şarm. Am reţinut o sală separată unde nu vom fi deranjaţi de nimeni.
The Harbour
Vă puteţi înscrie ca participant aici sau pe blogul meu, la acest post, printr-un simplu comentariu. Am nevoie de confirmarea dvs. fermă pentru a vă reţine loc. Vă rog, cu scuzele de rigoare, să fiţi parolişti şi serioşi, ca să nu încurcăm pe nimeni.
Vă aştept cu drag!


6 comentarii pe “Degustare de condimente

  1. bubulina spune:

    Foarte tenante degustarile astea, sunt curioasa sa gust condimentele astea, am avut un program incarcat, dar acum vine o perioada mai libera, sper sa mai organizezi si sa pot participa si eu.
    Bafta la degustarea de acum.

  2. pansy spune:

    Daca mai sunt locuri,as veni cu mare placere .Am citit despre condimentele tale,mi le imaginez ca gust si mi se pare ca pot fi folosite intr-o mare gama de mancaruri.Felicitari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.