Degustare de vinuri: Chile într-un pahar

În ultimii ani vinurile din Chile au devenit o prezenta constanta si apreciata pe piata noastra. Calitatea buna si foarte buna, ca si preturile corecte, fac ca vinurile chiliene sa fie adevarate “best-sellere”.
Chile intr un pahar1 - Degustare de vinuri: Chile într-un pahar 1 - Retetele lui Radu
GUXT va propune o noua expeditie de explorare în lumea vinului. Evenimentul “Chile într-un pahar” va prezenta gama TRIO de la celebrul producator Concha Y Toro. Aceasta companie are o poveste interesanta, vinuri de calitate si un bun nmanagement. Este de ajuns sa spun ca la fiecare 1,4 secunde undeva, în lume, se vinde o cate sticla de vin de la Concha Y Toro.

Din gama TRIO am selectionat cinci vinuri: Sauvignon Blanc, Chardonnay, Merlot, Cabernet Sauvignon si Reserva. Ele vor fi însotite de un meniu care cuprinde doua preparate: fileuri de somon cu sos beurre blanc, aromatizat cu cimbru lamaios din gradina noastra, servit cu legume gatite în aburi si pulpe de rata servite cu cartofi fondanti si sos picant.

Evenimentul are loc la sediul GUXT din str. Dimitrie Racovita nr. 37, miercuri 14 mai 2014, la orele 19:00.
Cei care doresc sa participe la eveniment vor achita în avans suma de 125 lei în contul contul deschis pe numele Radu Popovici, nr. RO72RZBR0000060007711179, la Raiffeisen Bank, agentia Delea Veche, cu mentiunea CHILE.
Trebuie inteles faptul ca GUXT nu este un restaurant. Alimentele si bauturile se cumpara special pentru fiecare eveniment, conform numarului de participanti care au facut rezervarea.

Mai multe detalii despre organizare puteti obtine la adresa de e-mail radu.popovici[arond]reteteleluiradu.ro sau la telefon 0722.502.681.

Va astept cu drag. Explorare placuta!

Citeste si articolul →   Bibere humanum est...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.