Degustare de vinuri: Chile într-un pahar

În ultimii ani vinurile din Chile au devenit o prezenţă constantă şi apreciată pe piaţa noastră. Calitatea bună şi foarte bună, ca şi preţurile corecte, fac ca vinurile chiliene să fie adevărate “best-sellere”.
Chile intr un pahar1 - Degustare de vinuri: Chile într-un pahar 1 - Retetele lui Radu
GUXT vă propune o nouă expediţie de explorare în lumea vinului. Evenimentul “Chile într-un pahar” va prezenta gama TRIO de la celebrul producător Concha Y Toro. Această companie are o poveste interesantă, vinuri de calitate şi un bun nmanagement. Este de ajuns să spun că la fiecare 1,4 secunde undeva, în lume, se vinde o câte sticlă de vin de la Concha Y Toro.

Din gama TRIO am selecţionat cinci vinuri: Sauvignon Blanc, Chardonnay, Merlot, Cabernet Sauvignon şi Reserva. Ele vor fi însoţite de un meniu care cuprinde două preparate: fileuri de somon cu sos beurre blanc, aromatizat cu cimbru lămâios din grădina noastră, servit cu legume gătite în aburi şi pulpe de raţă servite cu cartofi fondanţi şi sos picant.

Evenimentul are loc la sediul GUXT din str. Dimitrie Racoviţă nr. 37, miercuri 14 mai 2014, la orele 19:00.
Cei care doresc să participe la eveniment vor achita în avans suma de 125 lei în contul contul deschis pe numele Radu Popovici, nr. RO72RZBR0000060007711179, la Raiffeisen Bank, agenţia Delea Veche, cu mentiunea CHILE.
Trebuie inteles faptul ca GUXT nu este un restaurant. Alimentele si bauturile se cumpara special pentru fiecare eveniment, conform numarului de participanti care au facut rezervarea.

Mai multe detalii despre organizare puteti obtine la adresa de e-mail radu.popovici[arond]reteteleluiradu.ro sau la telefon 0722.502.681.

Vă aştept cu drag. Explorare plăcută!


Citeste si articolul →   O nouă carte, noi emoţii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.