Degustare la "The Harbour"

Aseară am fost ocupat în calitate de producător de condimente. Probabil că în acest moment muilţi dintre dvs. ştiu despre această activitate a mea. Cei care încă nu sunt în temă, se pot lămuri accesând www.dulce-de-iute.ro, un blog dedicat produselor mele.
Restaurantul „The Harbour” a fost gazda amabilă a acestei degustări, prima organizată de mine, dar nu şi ultima, căci îmi doresc ca astfel de evenimente de popularizare să aibă o frecvenţă cel puţin lunară.
Nu vreau să dau aici detalii, voi spune doar că am avut succes, chiar mare succes cu toate produsele mele: dulce-de-iute în variantele roşie şi verde, arde-iute, sirop de ardei iute, fulgi şi boia de ardei iute, toate preparate în casă, fără niciun fel de aditivi alimentari.
Detalii şi fotografii de la degustare puteţi găsi aici.


Citeste si articolul →   Best Western Costel

4 comentarii pe “Degustare la "The Harbour"

  1. andra spune:

    Am citit articolul din http://www.dulce-de-iute.ro. Radu, cred ca asta este cel mai bun lucru pe care il puteai face: o serie de condimente si sosuri naturale. Excelenta idee si cred ca vine intr-un moment in care multi cauta o alternativa la produsele din supermarketuri. Vezi ca am facut si eu o comanda, sper ca ai primit mesajul pe mail.

    • Radu Popovici spune:

      @pansy: Esti amabila, multumesc. Poate data viitoare, in decembrie – inca nu stiu unde va fi, poate tot la The Harbour – , sa poti veni. Mi-ar face placere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.