Aseara am fost ocupat în calitate de producator de condimente. Probabil ca în acest moment muilti dintre dvs. stiu despre aceasta activitate a mea. Cei care înca nu sunt în tema, se pot lamuri accesand www.dulce-de-iute.ro, un blog dedicat produselor mele.
Restaurantul “The Harbour” a fost gazda amabila a acestei degustari, prima organizata de mine, dar nu si ultima, caci îmi doresc ca astfel de evenimente de popularizare sa aiba o frecventa cel putin lunara.
Nu vreau sa dau aici detalii, voi spune doar ca am avut succes, chiar mare succes cu toate produsele mele: dulce-de-iute în variantele rosie si verde, arde-iute, sirop de ardei iute, fulgi si boia de ardei iute, toate preparate în casa, fara niciun fel de aditivi alimentari.
Detalii si fotografii de la degustare puteti gasi aici.
Am citit articolul din http://www.dulce-de-iute.ro. Radu, cred ca asta este cel mai bun lucru pe care il puteai face: o serie de condimente si sosuri naturale. Excelenta idee si cred ca vine intr-un moment in care multi cauta o alternativa la produsele din supermarketuri. Vezi ca am facut si eu o comanda, sper ca ai primit mesajul pe mail.
@andra: Da, am gandit produsul exact ca o alternativa naturala la alte condimente pline de aditivi alimentari. Am primit comanda.
Rau imi pare ca n-am putut sa vin, dar ma bucur ca ai avut asa un succes! pentru ca meriti! te admir definitiv!
@pansy: Esti amabila, multumesc. Poate data viitoare, in decembrie – inca nu stiu unde va fi, poate tot la The Harbour – , sa poti veni. Mi-ar face placere.