Detalii despre evenimentul gastronomic “Sarea în bucate”, februarie 2013

Revin astăzi cu detalii despre evenimentul culinar „Sarea în bucate” din 2-3 februarie 2013.


Aceste detalii se referă la meniul pe care îl voi găti pentru dvs. la „Casa Mara” din Slănic-Prahova, în care am încercat să ofer preparate culinare tipice sezonului rece, folosind ingredientele tradiţionale ale lunilor de iarnă, gătite un piculeţ altfel, pe performantele grătare Ascona 570MX, puse la dispoziţie de campinggrill.ro.
Meniu:
Sambata la pranz:
Supa crema de legume cu ierburi aromate si topping de bacon crocant
Pui cu ciuperci, cu sos smantana si hrean
Prajitura cu nuca
Paine
Ceai
Cafea
Apa minerala si plata
Vin alb
Vin rosu
Vin spumant
Sambata seara:
Bulz cu branza si jumari, cu muraturi de casa
Tocana de vita cu sos picant si legume
Tort de mere
paine
Apa minerala si plata
Vin fiert cu mirodenii
Tuica fiarta cu piper
Vin alb
Vin rosu
Duminica dimineata:
Salata de cruditati cu miez de lapte si seminte
Branzeturi fine cu „dulce-de-iute”
Unt
Mezeluri
Oua
Dulceata de casa
Chifle
Paine
Cred că este folositor să punctez rapid coordonatele pe care se va desfăţura acest eveniment:
Loc: „Casa Mara” – Slănic, Prahova
Dată: 2-3 februarie 2013
Preţ: 175 lei
Ce este inclus în preţ:
– cazare în noaptea de 2 spre 3 februarie 2013
– trei mese (2 februarie: prânz şi cină, 3 februarie: mic dejun), bauturi alcoolice şi nealcoolice
– posibilitatea de a asista sau de a participa la o pregătirea meselor
– expunere, povestiri şi discuţii despre aspectele culturale ale gătitului
– prezentare şi degustare de condimente „dulce-de-iute”
Rezervări: 0723.648.150
Vreau să amintesc faptul că evenimentul se bucură de colaborarea cu patru prestigioase companii din domeniul gastronomic, cărora vreau să le mulţumesc pentru generozitatea şi disponibilitatea de a sprijini astfel de evenimente cultural-culinare: Delaco, Cramele Halewood, Kotanyi România şi campinggrill.ro.


2 comentarii pe “Detalii despre evenimentul gastronomic “Sarea în bucate”, februarie 2013

    • Radu Popovici spune:

      @Cami: Mamaliga in sine este buna cu „dulce-de-iute”. Inca nu sunt foarte hotarat daca voi gati bulz, paturi sau o combinatie intre cele doua; orice voi alege, va fi altfel asezonat. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.