Detalii despre evenimentul gastronomic “Sarea în bucate”, februarie 2013

Revin astazi cu detalii despre evenimentul culinar „Sarea în bucate” din 2-3 februarie 2013.


Aceste detalii se refera la meniul pe care îl voi gati pentru dvs. la „Casa Mara” din Slanic-Prahova, în care am încercat sa ofer preparate culinare tipice sezonului rece, folosind ingredientele traditionale ale lunilor de iarna, gatite un piculet altfel, pe performantele gratare Ascona 570MX, puse la dispozitie de campinggrill.ro.
Meniu:
Sambata la pranz:
Supa crema de legume cu ierburi aromate si topping de bacon crocant
Pui cu ciuperci, cu sos smantana si hrean
Prajitura cu nuca
Paine
Ceai
Cafea
Apa minerala si plata
Vin alb
Vin rosu
Vin spumant
Sambata seara:
Bulz cu branza si jumari, cu muraturi de casa
Tocana de vita cu sos picant si legume
Tort de mere
paine
Apa minerala si plata
Vin fiert cu mirodenii
Tuica fiarta cu piper
Vin alb
Vin rosu
Duminica dimineata:
Salata de cruditati cu miez de lapte si seminte
Branzeturi fine cu „dulce-de-iute”
Unt
Mezeluri
Oua
Dulceata de casa
Chifle
Paine
Cred ca este folositor sa punctez rapid coordonatele pe care se va desfatura acest eveniment:
Loc: „Casa Mara” – Slanic, Prahova
Data: 2-3 februarie 2013
Pret: 175 lei
Ce este inclus în pret:
– cazare în noaptea de 2 spre 3 februarie 2013
– trei mese (2 februarie: pranz si cina, 3 februarie: mic dejun), bauturi alcoolice si nealcoolice
– posibilitatea de a asista sau de a participa la o pregatirea meselor
– expunere, povestiri si discutii despre aspectele culturale ale gatitului
– prezentare si degustare de condimente „dulce-de-iute”
Rezervari: 0723.648.150
Vreau sa amintesc faptul ca evenimentul se bucura de colaborarea cu patru prestigioase companii din domeniul gastronomic, carora vreau sa le multumesc pentru generozitatea si disponibilitatea de a sprijini astfel de evenimente cultural-culinare: Delaco, Cramele Halewood, Kotanyi Romania si campinggrill.ro.


2 comentarii pe “Detalii despre evenimentul gastronomic “Sarea în bucate”, februarie 2013

    • Radu Popovici spune:

      @Cami: Mamaliga in sine este buna cu „dulce-de-iute”. Inca nu sunt foarte hotarat daca voi gati bulz, paturi sau o combinatie intre cele doua; orice voi alege, va fi altfel asezonat. 🙂

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.