Ieri seara (25 aprilie 2012), la restaurantul “The Harbour” a avut loc ultima degustare de condimente a sezonului 2011. Aceste degustari se vor relua, probabil, în luna octombrie, atunci cand ardeii iuti sunt în plin sezon, copti si rosii la culoare.
Vreau sa multumesc celor cateva sute de persoane care au participat la degustarile organizate de mine, pentru disponibilitate, interes si timpul pe care mi l-au alocat si profit de acest scurt anunt pentru a le da vestea ca, începand cu luna iulie, voi organiza primele degustari de dulceturi naturale: nuci verzi, cirese amare, visine si trandafiri.
Va astept cu drag. Pana atunci, va doresc o vara frumoasa si plina de bucurii!
Produsele “dulce-de-iute”, în variantele verde si rosie, si “arde-iute” sunt la îndemana doritorilor, în limita stocului, prin comanda online.
Da, aveti dreptate. Abia astept.
Dulceturile copilariei mele, ce frumos, cred ca n-o sa stiu ce sa aleg.
@Freya: Poate ca nu trebuie sa alegi. Le poti avea pe toate. 🙂
Buna ziua, Radu. Ne-am simtit tare bine in cadrul intalnirii de ieri. Si produsele tare sunt delicioase. Asteptam dulceata!
@Levina: Ma bucur ca v-ati simtit bine. Ne revedem la dulceturi. 🙂