Dulce-de-iute se pregateste de noul sezon

Ieri seara (25 aprilie 2012), la restaurantul “The Harbour” a avut loc ultima degustare de condimente a sezonului 2011. Aceste degustari se vor relua, probabil, în luna octombrie, atunci cand ardeii iuti sunt în plin sezon, copti si rosii la culoare.

Vreau sa multumesc celor cateva sute de persoane care au participat la degustarile organizate de mine, pentru disponibilitate, interes si timpul pe care mi l-au alocat si profit de acest scurt anunt pentru a le da vestea ca, începand cu luna iulie, voi organiza primele degustari de dulceturi naturale: nuci verzi, cirese amare, visine si trandafiri.
Va astept cu drag. Pana atunci, va doresc o vara frumoasa si plina de bucurii!
Produsele “dulce-de-iute”, în variantele verde si rosie, si “arde-iute” sunt la îndemana doritorilor, în limita stocului, prin comanda online.


Citeste si articolul →   Cumparatori prosti si distribuitori destepti

5 comentarii pe “Dulce-de-iute se pregateste de noul sezon

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.