Escală în Caraibe

Se pare că iarna se apropie cu paşi din ce în ce mai hotărâţi. Nu mă împac prea bine cu vremea rece şi cu modul de manifestare al iernii într-un oraş ca Bucureştiul, aşa că vă propun o evadare gastronomică spre tărâmuri mai calde.
Vineri 22 noiembrie 2013, în str. Paris nr 7A, unde se află sediul din Bucureşti al companiei Halewood Romania, se va desfăşura evenimentul culinar „Escală în Caraibe”.
EscalaCaraibe - Escală în Caraibe 1 - Retetele lui Radu

Voi găti, ca de obicei, împreună cu prietenul meu Costel Clipescu un meniu cu ingrediente exotice: lapte şi miez de nucă de coco, peşte şi fructe de mare, arahide, cartofi dulci, mirodenii, sosuri dulci, acrişoare şi picante. Veţi putea gusta câteva preparate interesante, mai puţin obişnuite:
O selecţie de gustări constând din alune picante, chipsuri de cartofi dulci şi creveti crocanti cu sos picant, urmate de o supă cremă de cartofi cu arahide si ierburi, de un curry jamaican de peste cu lapte de cocos şi încheiate cu o tarta de vanilie cu limeta, vanilie si nuca de cocos.
Toate acestea vor fi stropite cu o selecţie de vinuri albe, oferite de Halewood Wines, provenind din America de Sud şi acompaniate sonor de câteva dintre poveştile mele despre bucătăria acestei zone, un amalgam complex şi sofisticat de influenţe europene, asiatice, africane şi americane.
Cei care doresc să participe la eveniment se pot înscrie achitând în avans suma de 99 lei (aceasta include mâncarea, o parte din vinuri şi serviciile) în contul RO72RZBR0000060007711179, deschis pe numele meu la Raiffeisen Bank, agenţia Delea Veche, cu mentiunea CARAIBE.
Pentru orice întrebări suplimentare legate de meniu, vinuri şi servicii vă stau la dispoziţie; contactaţi-mă pe adresa de e-mail radu.popovici[arond]reteteleluiradu.ro şi vă voi răspunde imediat.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.