Deşi în ziua în care postez acest articol afară ninge, este deja 26 martie, aşa că în decurs de câteva zile sper ca viscolul de afară să fie doar o amintire neplăcută. Prognoza meteo este încurajatoare, aşa că vă invit să vă înscrieţi la un nou eveniment “Fun & Grill”, care se va desfăşura, aşa cum v-aţi obişnuit deja, la “Casa Mara” din Slănic Prahova, in zilele de 6-7 aprilie 2013.


Ne bazăm, din nou, pe colaboratorii noştri obişnuiţi, Delaco, Halewood Romania şi campinggrill.ro, care vă vor pune la dispoziţie brânzeturi şi vinuri de calitate, ca şi grătare performante şi versatile.

Iată amănuntele organizatorice:
Cazare: la casele “Mara”, “Corina” şi “Helga”, în 11 camere confortabile, dotate cu paturi duble şi baie separată, cu încălzire, apă caldă, internet, televizor şi aer condiţionat.
Curtea are 2.000 mp şi vă pune la dispoziţie dvs. şi a copiilor dvs. leagăne, loc de joacă cu nisip, ţarc cu căpriţe pitice, băncuţe, scaune şi mese, aparate pentru exerciţii de forţă etc.

Atracţii locale: puteţi vizita salina de la Slănic, cea mai mare din Europa şi a treia din lume, uriaşă şi spectaculoasă, benefică pentru cei care suferă de astm şi alte afecţiuni respiratorii, Muzeul Sării, unul dintre puţinele din lume cu acest profil, iar în apropierea localităţii se află mânăstirea “Crasna”, extrem de frumoasă.

Program:
Sâmbătă, 6 aprilie 2013
până la orele 13:00 – Sosirea şi cazarea la Casele „Mara”, “Corina” şi “Helga”
orele 13:30-15:30 – prânz
orele 15:30 – 19:00 – poveşti la un pahar de vin, sau program la voia dvs.
orele 19:00 – 22:00 – “Fun & Grill”, punctul culminant al evenimentului, cu preparate tgătite şi servite în aer liber
orele 22:00 – 24:00 – dans şi muzică, discuţii şi ce mai doriţi dvs.

Duminică, 7 aprilie 2013
orele 10:00 – 11:00 – micul dejun
după orele 11:00 – timp la dispoziţia dvs.

Meniu:
Sâmbătă la prânz:
Praz gratinat cu bacon şi sos Mornay
Pui cu sos de roşii şi măsline, servit cu gnocchi şi salată de crudităţi
Selecţie de brânzeturi (Brie, Camembert, Danish Blue, Emmentaler) cu mere, pere, nuci, şi sos dulce-de-iute
Vinuri din gama Byzantium: Blanc de Transylvanie, Rose Euxine si Rosso di Valachia
Apă minerală şi plată

Sâmbătă la cină:
Cartofi Hasselback cu bacon prăjit şi brânză albastră
Somon la grătar cu sos alioli şi piure de telina
Pere poşate în vin, servite cu cremă de brânză şi sos caramel
Vinuri din gama Byzantium: Blanc de Transylvanie, Rose Euxine si Rosso di Valachia
Apă minerală şi plată

Duminică la micul dejun:
Ouă fierte
Creme de brânză
Caşcavaluri
Salate cu lăptuci, legume, seminţe şi miez de lapte
Mezeluri
Unt
Dulceaţă
Cafea

Costul evenimentului: 175 lei/persoană. Pentru copiii sub 12 ani, preţul este de 125 lei/persoană

Înscriere: rezervarea presupune achitarea a 50% din preţul evenimentului. Această sumă este nerambursabilă în cazul în care vă răzgândiţi cu mai puţin de 7 zile înainte de eveniment; trebuie să înţelegeţi că se reţin camere şi se fac cheltuieli importante legate de aprovizionare, personal şi logistică.
Vă puteţi înscrie la numărul de telefon 0723.648.150. Acolo veţi primi numărul de cont unde se poate efectua plata şi toate detaliile legate de cazare.