Eveniment “Fun & Grill”, aprilie 2013

Desi în ziua în care postez acest articol afara ninge, este deja 26 martie, asa ca în decurs de cateva zile sper ca viscolul de afara sa fie doar o amintire neplacuta. Prognoza meteo este încurajatoare, asa ca va invit sa va înscrieti la un nou eveniment „Fun & Grill”, care se va desfasura, asa cum v-ati obisnuit deja, la „Casa Mara” din Slanic Prahova, in zilele de 6-7 aprilie 2013.
FunGrillAprilie2013 - Eveniment “Fun & Grill”, aprilie 2013 1 - Retetele lui Radu

Ne bazam, din nou, pe colaboratorii nostri obisnuiti, Delaco, Halewood Romania si campinggrill.ro, care va vor pune la dispozitie branzeturi si vinuri de calitate, ca si gratare performante si versatile.
Iata amanuntele organizatorice:
Cazare: la casele “Mara”, “Corina” si “Helga”, în 11 camere confortabile, dotate cu paturi duble si baie separata, cu încalzire, apa calda, internet, televizor si aer conditionat.
Curtea are 2.000 mp si va pune la dispozitie dvs. si a copiilor dvs. leagane, loc de joaca cu nisip, tarc cu caprite pitice, bancute, scaune si mese, aparate pentru exercitii de forta etc.
Atractii locale: puteti vizita salina de la Slanic, cea mai mare din Europa si a treia din lume, uriasa si spectaculoasa, benefica pentru cei care sufera de astm si alte afectiuni respiratorii, Muzeul Sarii, unul dintre putinele din lume cu acest profil, iar în apropierea localitatii se afla manastirea “Crasna”, extrem de frumoasa.
Program:
Sambata, 6 aprilie 2013
pana la orele 13:00 – Sosirea si cazarea la Casele „Mara”, “Corina” si “Helga”
orele 13:30-15:30 – pranz
orele 15:30 – 19:00 – povesti la un pahar de vin, sau program la voia dvs.
orele 19:00 – 22:00 – “Fun & Grill”, punctul culminant al evenimentului, cu preparate tgatite si servite în aer liber
orele 22:00 – 24:00 – dans si muzica, discutii si ce mai doriti dvs.
Duminica, 7 aprilie 2013
orele 10:00 – 11:00 – micul dejun
dupa orele 11:00 – timp la dispozitia dvs.
Meniu:
Sambata la pranz:
Praz gratinat cu bacon si sos Mornay
Pui cu sos de rosii si masline, servit cu gnocchi si salata de cruditati
Selectie de branzeturi (Brie, Camembert, Danish Blue, Emmentaler) cu mere, pere, nuci, si sos dulce-de-iute
Vinuri din gama Byzantium: Blanc de Transylvanie, Rose Euxine si Rosso di Valachia
Apa minerala si plata
Sambata la cina:
Cartofi Hasselback cu bacon prajit si branza albastra
Somon la gratar cu sos alioli si piure de telina
Pere posate în vin, servite cu crema de branza si sos caramel
Vinuri din gama Byzantium: Blanc de Transylvanie, Rose Euxine si Rosso di Valachia
Apa minerala si plata
Duminica la micul dejun:
Oua fierte
Creme de branza
Cascavaluri
Salate cu laptuci, legume, seminte si miez de lapte
Mezeluri
Unt
Dulceata
Cafea
Costul evenimentului: 175 lei/persoana. Pentru copiii sub 12 ani, pretul este de 125 lei/persoana
Înscriere: rezervarea presupune achitarea a 50% din pretul evenimentului. Aceasta suma este nerambursabila în cazul în care va razganditi cu mai putin de 7 zile înainte de eveniment; trebuie sa întelegeti ca se retin camere si se fac cheltuieli importante legate de aprovizionare, personal si logistica.
Va puteti înscrie la numarul de telefon 0723.648.150. Acolo veti primi numarul de cont unde se poate efectua plata si toate detaliile legate de cazare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.