Eveniment “Fun & Grill”, martie 2013

Dragilor, va spuneam cu cateva zile în urma ca, probabil, 2013 va fi, pentru mine, un an al evenimentelor culinare. Pana ce realitatea îmi va da deplina dreptate sau ma va contrazice, eu va propun un eveniment nou. Asa cum v-ati obisnuit deja, este vorba despre întalnirea lunara de la Casa „Mara”, din Slanic-Prahova. Invitatia de fata este facuta pentru zilele de 2 si 3 martie 2013.
FunGrillMartie2013 - Eveniment “Fun & Grill”, martie 2013 1 - Retetele lui Radu

În principiu, la acea data iarna este pe picior de plecare (eu unul sper sa fi si plecat deja), asa ca schimbam formatul si punem deoparte, pentru cateva luni, meniul traditional de iarna.
Am în plan un meniu mai “usor” si deosebit, pe care îl voi definitiva si anunta în zilele urmatoare. Va promit ca si de data aceasta sa va ofer cateva ocazii de a va linge pe degete.
Ne bazam, din nou, pe colaboratorii nostri obisnuiti, Delaco, campinggrill.ro, Cramele Halewood si Kotanyi Romania.
Iata amanuntele organizatorice:
Cazare: la casele “Mara”, “Corina” si “Helga”, în 11 camere confortabile, dotate cu paturi duble si baie separata, cu încalzire, apa calda, internet, televizor si aer conditionat.
Curtea are 2.000 mp si va pune la dispozitie dvs. si a copiilor dvs. leagane, loc de joaca cu nisip, tarc cu caprite pitice, bancute, scaune si mese, aparate pentru exercitii de forta etc.
Atractii locale: puteti vizita salina de la Slanic, cea mai mare din Europa si a treia din lume, uriasa si spectaculoasa, benefica pentru cei care sufera de astm si alte afectiuni respiratorii, Muzeul Sarii, unul dintre putinele din lume cu acest profil, iar în apropierea localitatii se afla manastirea “Crasna”, extrem de frumoasa.
Program:
Sambata, 2 martie 2013
pana la orele 13:00 – Sosirea si cazarea la Casele „Mara”, “Corina” si “Helga”
orele 13:30-15:00 – pranz
orele 15:00 – 19:00 – povesti la un pahar de vin, sau program la voia dvs.
orele 19:00 – 22:00 – “Fun & Grill”, punctul culminant al evenimentului, cu preparate traditionale, gatite si servite în aer liber
orele 22:00 – 24:00 – dans si muzica, discutii si ce mai doriti dvs.
Duminica, 3 martie 2013
orele 10:00 – 11:00 – micul dejun
dupa orele 11:00 – timp la dispozitia dvs.
Costul evenimentului: 175 lei/persoana. Pentru copiii sub 12 ani, pretul este de 125 lei/persoana
Înscriere: rezervarea presupune achitarea a 50% din pretul evenimentului. Aceasta suma este nerambursabila în cazul în care va razganditi cu mai putin de 7 zile înainte de eveniment; trebuie sa întelegeti ca se retin camere si se fac cheltuieli importante legate de aprovizionare, personal si logistica.
Va puteti înscrie la numarul de telefon 0723.648.150. Acolo veti primi numarul de cont unde se poate efectua plata si toate detaliile legate de cazare.

4 comentarii pe “Eveniment “Fun & Grill”, martie 2013

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.