Eveniment “Fun & Grill”, martie 2013

Dragilor, vă spuneam cu câteva zile în urmă că, probabil, 2013 va fi, pentru mine, un an al evenimentelor culinare. Până ce realitatea îmi va da deplină dreptate sau mă va contrazice, eu vă propun un eveniment nou. Aşa cum v-aţi obişnuit deja, este vorba despre întâlnirea lunară de la Casa „Mara”, din Slănic-Prahova. Invitaţia de faţă este făcută pentru zilele de 2 şi 3 martie 2013.
FunGrillMartie2013 - Eveniment “Fun & Grill”, martie 2013 1 - Retetele lui Radu

În principiu, la acea dată iarna este pe picior de plecare (eu unul sper să fi şi plecat deja), aşa că schimbăm formatul şi punem deoparte, pentru câteva luni, meniul tradiţional de iarnă.
Am în plan un meniu mai „uşor” si deosebit, pe care îl voi definitiva şi anunţa în zilele următoare. Vă promit ca şi de data aceasta sa vă ofer câteva ocazii de a vă linge pe degete.
Ne bazăm, din nou, pe colaboratorii noştri obişnuiţi, Delaco, campinggrill.ro, Cramele Halewood şi Kotanyi Romania.
Iată amănuntele organizatorice:
Cazare: la casele “Mara”, “Corina” şi “Helga”, în 11 camere confortabile, dotate cu paturi duble şi baie separată, cu încălzire, apă caldă, internet, televizor şi aer condiţionat.
Curtea are 2.000 mp şi vă pune la dispoziţie dvs. şi a copiilor dvs. leagăne, loc de joacă cu nisip, ţarc cu căpriţe pitice, băncuţe, scaune şi mese, aparate pentru exerciţii de forţă etc.
Atracţii locale: puteţi vizita salina de la Slănic, cea mai mare din Europa şi a treia din lume, uriaşă şi spectaculoasă, benefică pentru cei care suferă de astm şi alte afecţiuni respiratorii, Muzeul Sării, unul dintre puţinele din lume cu acest profil, iar în apropierea localităţii se află mânăstirea “Crasna”, extrem de frumoasă.
Program:
Sâmbătă, 2 martie 2013
până la orele 13:00 – Sosirea şi cazarea la Casele „Mara”, “Corina” şi “Helga”
orele 13:30-15:00 – prânz
orele 15:00 – 19:00 – poveşti la un pahar de vin, sau program la voia dvs.
orele 19:00 – 22:00 – “Fun & Grill”, punctul culminant al evenimentului, cu preparate tradiţionale, gătite şi servite în aer liber
orele 22:00 – 24:00 – dans şi muzică, discuţii şi ce mai doriţi dvs.
Duminică, 3 martie 2013
orele 10:00 – 11:00 – micul dejun
după orele 11:00 – timp la dispoziţia dvs.
Costul evenimentului: 175 lei/persoană. Pentru copiii sub 12 ani, preţul este de 125 lei/persoană
Înscriere: rezervarea presupune achitarea a 50% din preţul evenimentului. Această sumă este nerambursabilă în cazul în care vă răzgândiţi cu mai puţin de 7 zile înainte de eveniment; trebuie să înţelegeţi că se reţin camere şi se fac cheltuieli importante legate de aprovizionare, personal şi logistică.
Vă puteţi înscrie la numărul de telefon 0723.648.150. Acolo veţi primi numărul de cont unde se poate efectua plata şi toate detaliile legate de cazare.


4 comentarii pe “Eveniment “Fun & Grill”, martie 2013

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.