Eveniment „Fun & Grill”, noiembrie 2012

Deschiderea sezonului “Fun & Grill” a avut loc saptamana trecuta la Casa „Mara” din Slanic, judetul Prahova. Evenimentul a beneficiat de un pret promotional sponsorizat atat de organizatori, cat si de colaboratorii din domeniul alimentar.
FunGrillNov5 - Eveniment „Fun & Grill”, noiembrie 2012 1 - Retetele lui Radu
Va invit din nou, în aceeasi zona cu aer curat si clima placuta, într-un decor rustic, sa petreceti în tihna zilele de sambata si duminica, 3-4 noiembrie 2012, cu bucate de calitate si vinuri bune.

Puteti cunoaste oameni noi si petrece doua zile alaturi de alti pasionati de gatit. Adaugati la toate acestea si gazde amabile, dispuse si capabile sa va faca sa va simtiti excelent.
Parteneri: acest eveniment va beneficia de colaborarea cu cateva companii care activeaza în industria alimentara. Mirodeniile vor fi oferite de „Kotanyi”, mezelurile si carnea de Braicarn Delicatese, branzeturile de “Delaco”, pestele si fructele de mare de “RFamily”, salatele si legumele de “Eisberg”, vinurile de “Cramele Halewood”, si anume Prahova Valley Special Reserve (Sauvignon Blanc, Feteasca Neagra si Tamaioasa Romaneasca), iar gratarele si accesoriile lor de campinggrill.ro.
Iata detaliile:
Data de desfasurare: 3-4 noiembrie 2012.
Cazare: la casele “Mara”, “Corina” si “Helga”, în 11 camere confortabile, dotate cu paturi duble si baie separata fiecare, cu încalzire, apa calda, internet, televizor si aer conditionat.
Curtea are 2.000 mp si va pune la dispozitie dvs. si copiilor leagane, loc de joaca cu nisip, tarc cu caprite pitice, bancute, scaune si mese, aparate pentru exercitii de forta etc.
Atractii locale: puteti vizita salina de la Slanic, cea mai mare din Europa si a treia din lume, benefica pentru cei care sufera de astm si alte afectiuni respiratorii, Muzeul Sarii, unul dintre putinele din lume, manastirea “Crasna”, extrem de frumoasa, care va poate oferi o experienta interesanta si altele.
Program:
Sambata, 3 noiembrie 2012
pana la orele 13:00 – Sosirea si cazarea la Casa „Mara”
orele 13:30-16:00 – pranz
orele 16:00 – 19:00 – povesti la un pahar de vin
orele 19:00 – 22:00 – “Fun & Grill” cu bucate delicioase gatite pe gratare deosebite
orele 22:00 – 24:00 – dans si muzica, discutii si ce mai doriti dvs.
Duminica, 4 noiembrie 2012
orele 09:00 – 10:00 – micul dejun
orele 10:00 – 13:30 – povesti la un pahar de vin
orele 13:30 – 15:00 – pranz
dupa 15:00 – timp la dispozitia dvs.
Costul evenimentului: 65 euro/persoana, la cursul BNR din ziua efectuarii platii. Pentru copiii sub 6 ani pretul este 45 euro/persoana.
Pentru stimularea dvs., primele 5 camere care ocupate beneficiaza de acelasi pret promotional de 257 lei/cuplu, aplicat evenimentului trecut.
Înscriere: rezervarea presupune achitarea a 50% din pretul evenimentului. Aceasta suma este nerambursabila în cazul în care va razganditi cu mai putin de 7 zile înainte de eveniment; Trebuie sa întelegeti ca se retin camere si se fac cheltuieli importante legate de aprovizionare, personal si logistica.
Cei care doresc sa se înscrie la numarul de telefon 0723.648.150. Acolo vor primi numarul de cont unde se poate efectua plata si toate detaliile legate de cazare.
Nota: Cei care doresc sa-si prelungeasca sederea dupa data de 4 noiembrie sunt bineveniti. La fel, cei care doresc sa soseasca de vineri seara, înainte de începerea evenimentului, sunt primiti cu placere, în limita locurilor disponibile.
Voi reveni foarte curand cu amanunte despre meniu.
Avanpremiera:
Datele urmatorului eveniment “Fun & Grill” de anul acesta este: 1-2 decembrie 2012

2 comentarii pe “Eveniment „Fun & Grill”, noiembrie 2012

    • Radu Popovici spune:

      @carmen-Ana: Intre Bucuresti si Slanic se face 1 ora. Puteti spune ca sunteti in Bucuresti, dar ramaneti peste noapte la un prieten; si aveti, in plus, alt aer si multa verdeata si flori. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.