Eveniment „Fun & Grill”, noiembrie 2012

Deschiderea sezonului “Fun & Grill” a avut loc săptămâna trecuta la Casa „Mara” din Slănic, judeţul Prahova. Evenimentul a beneficiat de un preţ promoţional sponsorizat atât de organizatori, cât şi de colaboratorii din domeniul alimentar.
FunGrillNov5 - Eveniment „Fun & Grill”, noiembrie 2012 1 - Retetele lui Radu
Vă invit din nou, în aceeaşi zonă cu aer curat şi climă plăcută, într-un decor rustic, să petreceţi în tihnă zilele de sâmbătă şi duminică, 3-4 noiembrie 2012, cu bucate de calitate şi vinuri bune.

Puteţi cunoaşte oameni noi şi petrece două zile alături de alţi pasionaţi de gătit. Adăugaţi la toate acestea şi gazde amabile, dispuse şi capabile să vă facă să vă simţiţi excelent.
Parteneri: acest eveniment va beneficia de colaborarea cu câteva companii care activează în industria alimentară. Mirodeniile vor fi oferite de „Kotanyi”, mezelurile si carnea de Braicarn Delicatese, branzeturile de „Delaco”, peştele şi fructele de mare de „RFamily”, salatele si legumele de „Eisberg”, vinurile de „Cramele Halewood”, si anume Prahova Valley Special Reserve (Sauvignon Blanc, Feteasca Neagra si Tamaioasa Romaneasca), iar grătarele şi accesoriile lor de campinggrill.ro.
Iată detaliile:
Data de desfăşurare: 3-4 noiembrie 2012.
Cazare: la casele “Mara”, “Corina” şi “Helga”, în 11 camere confortabile, dotate cu paturi duble şi baie separată fiecare, cu încălzire, apă caldă, internet, televizor şi aer condiţionat.
Curtea are 2.000 mp şi vă pune la dispoziţie dvs. şi copiilor leagăne, loc de joacă cu nisip, ţarc cu căpriţe pitice, băncuţe, scaune şi mese, aparate pentru exerciţii de forţă etc.
Atracţii locale: puteţi vizita salina de la Slănic, cea mai mare din Europa şi a treia din lume, benefică pentru cei care suferă de astm şi alte afecţiuni respiratorii, Muzeul Sării, unul dintre puţinele din lume, mânăstirea “Crasna”, extrem de frumoasă, care vă poate oferi o experienţă interesantă şi altele.
Program:
Sâmbătă, 3 noiembrie 2012
până la orele 13:00 – Sosirea şi cazarea la Casa „Mara”
orele 13:30-16:00 – prânz
orele 16:00 – 19:00 – poveşti la un pahar de vin
orele 19:00 – 22:00 – “Fun & Grill” cu bucate delicioase gătite pe grătare deosebite
orele 22:00 – 24:00 – dans şi muzică, discuţii şi ce mai doriţi dvs.
Duminică, 4 noiembrie 2012
orele 09:00 – 10:00 – micul dejun
orele 10:00 – 13:30 – poveşti la un pahar de vin
orele 13:30 – 15:00 – prânz
după 15:00 – timp la dispoziţia dvs.
Costul evenimentului: 65 euro/persoană, la cursul BNR din ziua efectuării plăţii. Pentru copiii sub 6 ani preţul este 45 euro/persoană.
Pentru stimularea dvs., primele 5 camere care ocupate beneficiază de acelaşi preţ promoţional de 257 lei/cuplu, aplicat evenimentului trecut.
Înscriere: rezervarea presupune achitarea a 50% din preţul evenimentului. Această sumă este nerambursabilă în cazul în care vă răzgândiţi cu mai puţin de 7 zile înainte de eveniment; Trebuie să înţelegeţi că se reţin camere şi se fac cheltuieli importante legate de aprovizionare, personal şi logistică.
Cei care doresc să se înscrie la numărul de telefon 0723.648.150. Acolo vor primi numărul de cont unde se poate efectua plata şi toate detaliile legate de cazare.
Nota: Cei care doresc să-şi prelungească şederea dupa data de 4 noiembrie sunt bineveniţi. La fel, cei care doresc să sosească de vineri seară, înainte de începerea evenimentului, sunt primiţi cu plăcere, în limita locurilor disponibile.
Voi reveni foarte curand cu amanunte despre meniu.
Avanpremiera:
Datele următorului eveniment “Fun & Grill” de anul acesta este: 1-2 decembrie 2012


2 comentarii pe “Eveniment „Fun & Grill”, noiembrie 2012

    • Radu Popovici spune:

      @carmen-Ana: Intre Bucuresti si Slanic se face 1 ora. Puteti spune ca sunteti in Bucuresti, dar ramaneti peste noapte la un prieten; si aveti, in plus, alt aer si multa verdeata si flori. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.