Eveniment gastronomic la GUXT: Viva Mexico!

Vineri 16 mai 2014, la orele 19:00, GUXT găzduieşte un nou eveniment cultural-culinar. De data aceasta, explorarea guxtativă se va face în spaţiu, căci ne vom deplasa imaginar în Mexic, ţară cu o cultură culinară complexă şi originală.
- Eveniment gastronomic la GUXT: Viva Mexico! 1 - Retetele lui Radu

Meniul cuprinde câteva preparate tradiţionale, gătite, ca de obicei de Costel Clipescu şi de mine. Iată ce vom oferi la masă:
O selecţie de dipuri şi salate: salsa verde, pico de gallo şi salsa de avocado şi porumb
O supă cu perişoare locale, supa de albondigas.
Felul principal este unul tradiţional, enchiladas con carne, iar „carne” înseamnă aici carne de vită.
Ca desert, churros cu sos de ciocolată.

Nu am reuşit să găsesc vinuri mexicane, cel puţin nu ceva care să merite atenţia dvs., dar m-am orientat către alte două zone cu culturi culinare destul de asemănătoare: Chile şi Argentina. Vinurile de acolo sunt de mare calitate şi le puteţi găsi, la preţuri bune, la GUXT.

Trebuie inteles faptul ca GUXT nu este un restaurant. Rezervarea în avans este absolut necesară. Alimentele si bauturile se cumpara special pentru fiecare eveniment, conform numarului de participanti care au facut rezervarea.
Cei care doresc să participe la eveniment vor achita în avans suma de 109 lei în contul companiei SAVOR EVENTS srl., nr. RO81INGB0000999904181899, deschis la ING Bank, CUI 26309027, cu menţiunea CHILE.
Menţionez că acest preţ acoperă doar mâncarea şi apa, plată şi carbogazoasă.

Mai multe detalii despre organizare puteti obtine la adresa de e-mail radu.popovici[arond]reteteleluiradu.ro sau la telefon 0722.502.681.

Vă aştept cu drag. Explorare plăcută!


Citeste si articolul →   Ce bucătărie preferaţi? – rezultate finale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.