Vineri 16 mai 2014, la orele 19:00, GUXT gazduieste un nou eveniment cultural-culinar. De data aceasta, explorarea guxtativa se va face în spatiu, caci ne vom deplasa imaginar în Mexic, tara cu o cultura culinara complexa si originala.
Meniul cuprinde cateva preparate traditionale, gatite, ca de obicei de Costel Clipescu si de mine. Iata ce vom oferi la masa:
O selectie de dipuri si salate: salsa verde, pico de gallo si salsa de avocado si porumb
O supa cu perisoare locale, supa de albondigas.
Felul principal este unul traditional, enchiladas con carne, iar “carne” înseamna aici carne de vita.
Ca desert, churros cu sos de ciocolata.
Nu am reusit sa gasesc vinuri mexicane, cel putin nu ceva care sa merite atentia dvs., dar m-am orientat catre alte doua zone cu culturi culinare destul de asemanatoare: Chile si Argentina. Vinurile de acolo sunt de mare calitate si le puteti gasi, la preturi bune, la GUXT.
Trebuie inteles faptul ca GUXT nu este un restaurant. Rezervarea în avans este absolut necesara. Alimentele si bauturile se cumpara special pentru fiecare eveniment, conform numarului de participanti care au facut rezervarea.
Cei care doresc sa participe la eveniment vor achita în avans suma de 109 lei în contul companiei SAVOR EVENTS srl., nr. RO81INGB0000999904181899, deschis la ING Bank, CUI 26309027, cu mentiunea CHILE.
Mentionez ca acest pret acopera doar mancarea si apa, plata si carbogazoasa.
Mai multe detalii despre organizare puteti obtine la adresa de e-mail radu.popovici[arond]reteteleluiradu.ro sau la telefon 0722.502.681.
Va astept cu drag. Explorare placuta!