Femeia de azi si orezul

Coperta revistei "Femeia de azi"
Vreau sa va anunt cu placere (si cu oarecare mandrie de autor) aparitia suplimentului revistei “Femeia de azi” 15 octombrie – 15 decembrie 2009. De multe ori am spus în acest blog ca “Riso Scotti” are pe piata cea mai completa si mai avantajoasa oferta de produse. De fiecare data cand am dat banii pe un produs “Riso Scotti” am simtit ca merita si spun asta în deplina cunostinta de cauza: chiar am încercat cam tot ce este pe piata. Nici nu aveam cum sa nu o fac, preferintele mele mergand net spre bucataria asiatica despre care, stie toata lumea, se poate spune ca este dependenta de orez.

Oricum, preferinta mea pentru “Riso Scotti” a fost de bun augur, caci am colaborat cu aceasta importanta companie la realizarea suplimentului “Orezul, minunea din bucatarie”, unde sunt prezentate 22 dintre retetele mele însotite de fotografiile realizate de mine (brosura contine, pe langa retete asiatice, si retete mediteraneene). Pentru un bucatar, deocamdata amator (înca nu am terminat cursurile de bucatarie de la THR) si pentru un fotograf tot amator (fac pozele mai mult cu “feeling” decat cu cunostinte sau dotari tehnice deosebite) sunt destul de multumit de cum arata acest supliment si sper ca, pe viitor, lucrurile sa-mi iasa si mai bine, caci mereu este un pic de loc pentru progres.

Consider aceasta brosura doar ca fiind o avanpremiera pentru cartea mea dedicata bucatariei asiatice; sper ca anul viitor sa vada lumina tiparului si sa va produca o surpriza placuta.
În aceeasi ordine de idei, puteti vedea retete de ale mele si pe site-ul www.risoscotti.ro. A fost lansat zilele acestea si arata foarte frumos; stiu ca va evolua continuu, ca orice proiect ambitios si care se doreste a fi de mare calitate. Va stau si acolo la dispozitie cu retete, fotografii si consultanta în domeniul culinar legat de orez si produsele derivate din acesta.


8 comentarii pe “Femeia de azi si orezul

    • Radu Popovici spune:

      @mihai2206: THR inseamna Turism Hoteluri Restaurante. Este scoala (nu sunt sigur daca este singura, dar in orice caz este cea mai importanta) care „scoate” bucatari cu diploma. Mai scoate ospatari, manageri de restaurante, de hoteluri, degustatori, somelieri etc.; adica tot personalul calificat din Turism Hoteluri Restaurante se scoleste aici, sub egida THR.
      In ce priveste „carticica” te referi la brosura acum pe piata, sau la viitoarea mea „carte” (cred ca va avea peste 400 de pagini)? Brosura am vazut-o si eu abia la vreo 3-4 zile dupa ce aparuse deja pe piata, asa ca treaba cu autograful ramane pe data viitoare.

  1. Violeta spune:

    Felicitari si abia astept cartea ta de bucate. In mod singur o voi cumpara. Am vazut suplimentul ieri si ma gandeam sa-l cumpar dar acum stiind cine l-a scris in mod sigur il voi cumpara.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.