Femeia de azi şi orezul

Coperta revistei "Femeia de azi"
Vreau să vă anunţ cu plăcere (şi cu oarecare mândrie de autor) apariţia suplimentului revistei “Femeia de azi” 15 octombrie – 15 decembrie 2009. De multe ori am spus în acest blog că “Riso Scotti” are pe piaţă cea mai completă şi mai avantajoasă ofertă de produse. De fiecare dată când am dat banii pe un produs “Riso Scotti” am simţit că merită şi spun asta în deplină cunoştinţă de cauză: chiar am încercat cam tot ce este pe piaţă. Nici nu aveam cum să nu o fac, preferinţele mele mergând net spre bucătăria asiatică despre care, ştie toată lumea, se poate spune că este dependentă de orez.

Oricum, preferinţa mea pentru “Riso Scotti” a fost de bun augur, căci am colaborat cu această importantă companie la realizarea suplimentului “Orezul, minunea din bucătărie”, unde sunt prezentate 22 dintre reţetele mele însoţite de fotografiile realizate de mine (broşura conţine, pe lângă reţete asiatice, şi reţete mediteraneene). Pentru un bucătar, deocamdată amator (încă nu am terminat cursurile de bucătărie de la THR) şi pentru un fotograf tot amator (fac pozele mai mult cu “feeling” decât cu cunoştinţe sau dotări tehnice deosebite) sunt destul de mulţumit de cum arată acest supliment şi sper ca, pe viitor, lucrurile să-mi iasă şi mai bine, căci mereu este un pic de loc pentru progres.

Consider această broşură doar ca fiind o avanpremieră pentru cartea mea dedicată bucătăriei asiatice; sper ca anul viitor să vadă lumina tiparului şi să vă producă o surpriză plăcută.
În aceeaşi ordine de idei, puteţi vedea reţete de ale mele şi pe site-ul www.risoscotti.ro. A fost lansat zilele acestea şi arată foarte frumos; ştiu că va evolua continuu, ca orice proiect ambiţios şi care se doreşte a fi de mare calitate. Vă stau şi acolo la dispoziţie cu reţete, fotografii şi consultanţă în domeniul culinar legat de orez şi produsele derivate din acesta.


8 comentarii pe “Femeia de azi şi orezul

  • Radu Popovici spune:

   @mihai2206: THR inseamna Turism Hoteluri Restaurante. Este scoala (nu sunt sigur daca este singura, dar in orice caz este cea mai importanta) care „scoate” bucatari cu diploma. Mai scoate ospatari, manageri de restaurante, de hoteluri, degustatori, somelieri etc.; adica tot personalul calificat din Turism Hoteluri Restaurante se scoleste aici, sub egida THR.
   In ce priveste „carticica” te referi la brosura acum pe piata, sau la viitoarea mea „carte” (cred ca va avea peste 400 de pagini)? Brosura am vazut-o si eu abia la vreo 3-4 zile dupa ce aparuse deja pe piata, asa ca treaba cu autograful ramane pe data viitoare.

 1. Violeta spune:

  Felicitari si abia astept cartea ta de bucate. In mod singur o voi cumpara. Am vazut suplimentul ieri si ma gandeam sa-l cumpar dar acum stiind cine l-a scris in mod sigur il voi cumpara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.