Gastronomie cu Radu Popovici - Sectiunea: Retete Cambodgiene
Pui cu legume si mult ghimbir
Pui cu legume si ghimbir – Reteta din bucataria cambodgiana Aceasta reteta este inspirata din...
4 Comentarii
Kroeung – pasta de curry cambodgiana
Banuiesc ca unii dintre dvs. o sa va mirati ca aduc în discutie bucataria cambodgiana,...
13 Comentarii
Pui cu piper negru
Rezultatele partiale ale sondajului “In ce zi a saptamanii obisnuiti sa gatiti?” (il puteti vedea...
14 Comentarii
Porc fript cu miere si lapte de cocos
Am mancat acest preparat in Cambodgia, acum un an si jumatate, si stiu ca m-a...
4 Comentarii
Porc cu ardei iuti si alune
Sosurile de stridii si de soia, influente culinare chinezesti, dau aroma specifica acestui stir-fry. Iuteala...
6 Comentarii
Amok trei – Curry de peste cambodgian
Amok-ul, desi are un nume cu sonoritate neapetisanta (in DEX, cuvantul “amoc” este definit ca...
21 Comentariu
Curcan cu taitei si legume
Curcan cu taitei si legume – Reteta cambodgiana Aceasta reteta foloseste sos Tuk Trey, a...
2 Comentarii
Sos tuk trey
Bucataria cambodgiana este una extrem de bine aromata, fara sa fie insa prea iute, sau...
4 Comentarii
Pui cu ceapa verde
Prin modul in care utilizeaza sosul de peste si ceapa verde, aceasta reteta reflecta influenta...
2 Comentarii
Banane fierte in lapte de cocos
Aceasta reteta se incadreaza in randul deserturilor tipic asiatice, foarte simple, dar gustoase si bogat...
1 Comentariu
Orez cu mango
Este unul dintre deserturile extrem de pretuite in Asia de Sud-Est, mai ales in Cambodgia...
3 Comentarii
Frigarui de pui cu sos picant
Profit de ocazia ca sa va prezint o reteta apartinand unei bucatarii foarte putin cunoscuta...
6 Comentarii
Sos Tik Marij
Sos Tik Marji, picant-acrisor – Bucataria cambodgiana Sosul picant-acrisor, numit in Cambodgia “tik marij”, este...
4 Comentarii
Cum se gateste orezul cu bob lung
Orez cu bob lung – metoda de gatire Orezul cu bob lung – simplu sau...
5 Comentarii