Gastronomie cu Radu Popovici - Sectiunea: Retete Cambodgiene

Pui cu legume si mult ghimbir

Pui cu legume si ghimbir – Reteta din bucataria cambodgiana Aceasta reteta este inspirata din...

4 Comentarii

Kroeung – pasta de curry cambodgiana

Banuiesc ca unii dintre dvs. o sa va mirati ca aduc în discutie bucataria cambodgiana,...

13 Comentarii

Pui cu piper negru

Rezultatele partiale ale sondajului “In ce zi a saptamanii obisnuiti sa gatiti?” (il puteti vedea...

14 Comentarii

Porc fript cu miere si lapte de cocos

Am mancat acest preparat in Cambodgia, acum un an si jumatate, si stiu ca m-a...

4 Comentarii

Porc cu ardei iuti si alune

Sosurile de stridii si de soia, influente culinare chinezesti, dau aroma specifica acestui stir-fry. Iuteala...

6 Comentarii

Amok trei – Curry de peste cambodgian

Amok-ul, desi are un nume cu sonoritate neapetisanta (in DEX, cuvantul “amoc” este definit ca...

21 Comentariu

Curcan cu taitei si legume

Curcan cu taitei si legume – Reteta cambodgiana Aceasta reteta foloseste sos Tuk Trey, a...

2 Comentarii

Sos tuk trey

Bucataria cambodgiana este una extrem de bine aromata, fara sa fie insa prea iute, sau...

4 Comentarii

Pui cu ceapa verde

Prin modul in care utilizeaza sosul de peste si ceapa verde, aceasta reteta reflecta influenta...

2 Comentarii

Banane fierte in lapte de cocos

Aceasta reteta se incadreaza in randul deserturilor tipic asiatice, foarte simple, dar gustoase si bogat...

1 Comentariu

Orez cu mango

Este unul dintre deserturile extrem de pretuite in Asia de Sud-Est, mai ales in Cambodgia...

3 Comentarii

Frigarui de pui cu sos picant

Profit de ocazia ca sa va prezint o reteta apartinand unei bucatarii foarte putin cunoscuta...

6 Comentarii

Sos Tik Marij

Sos Tik Marji, picant-acrisor – Bucataria cambodgiana Sosul picant-acrisor, numit in Cambodgia “tik marij”, este...

4 Comentarii

Cum se gateste orezul cu bob lung

Orez cu bob lung – metoda de gatire Orezul cu bob lung – simplu sau...

5 Comentarii