Gastronomie cu Radu Popovici - Sectiunea: Retete Coreene

Dakgangjeong – Pui crocant, dulce-picant

Dakgangjeong este un termen coreean ce denumeste bucati de pui prajite in baie de ulei [...]

4 Comentarii

Creveti cu sos de seminte de pin

Acest preparat este o gustare care se servea, cu mult timp in urma, la curtea [...]

10 Comentarii

Pe scurt despre kimchi – partea 2

În aceasta a doua parte a articolului, voi trece rapid în revista ingredientele principale folosite [...]

23 Comentariu

Pe scurt despre ssamjang

Va propun sa continuam încercarile de a ne apropia un pic de bucatariile asiatice, iar [...]

2 Comentarii

Pe scurt despre kochujang

Bucataria coreeana este una dintre bucatariile putin cunoscute la noi, desi este socotita a fi [...]

26 Comentariu

Pui coreean la gratar

Iute, picant, usturoiat si putin dulce, acest preparat este extrem de gustos. Faptul ca este [...]

10 Comentarii

Pui dulce-iute cu ciuperci

Dupa vizita la Ki-Life, unde am dat nas in nas cu atatea produse asiatice, s-a [...]

12 Comentarii

Saengsongui – Peste fript cu susan

Reteta se poate prepara cu pesti intregi, fileuri sau cotlete de pangasius, tilapia sau pastrav [...]

2 Comentarii

Kochujon – Ardei iuti umpluti

Numele induce putin in eroare, caci nu este nici pe departe o reteta atat de [...]

9 Comentarii

Takpokkum – Pulpe de pui brezate

Pulpele de pui din aceasta reteta sunt foarte aromate si suculente datorita marinadei cu care [...]

22 Comentariu

Cum se gateste orezul cu bob lung

Orez cu bob lung – metoda de gatire Orezul cu bob lung – simplu sau [...]

5 Comentarii