Gastronomie cu Radu Popovici - Sectiunea: Retete Coreene

Dakgangjeong – Pui crocant, dulce-picant

Dakgangjeong este un termen coreean ce denumeste bucati de pui prajite in baie de ulei...

4 Comentarii

Creveti cu sos de seminte de pin

Acest preparat este o gustare care se servea, cu mult timp in urma, la curtea...

10 Comentarii

Pe scurt despre kimchi – partea 2

În aceasta a doua parte a articolului, voi trece rapid în revista ingredientele principale folosite...

23 Comentariu

Pe scurt despre ssamjang

Va propun sa continuam încercarile de a ne apropia un pic de bucatariile asiatice, iar...

2 Comentarii

Pe scurt despre kochujang

Bucataria coreeana este una dintre bucatariile putin cunoscute la noi, desi este socotita a fi...

26 Comentariu

Pui coreean la gratar

Iute, picant, usturoiat si putin dulce, acest preparat este extrem de gustos. Faptul ca este...

10 Comentarii

Pui dulce-iute cu ciuperci

Dupa vizita la Ki-Life, unde am dat nas in nas cu atatea produse asiatice, s-a...

12 Comentarii

Saengsongui – Peste fript cu susan

Reteta se poate prepara cu pesti intregi, fileuri sau cotlete de pangasius, tilapia sau pastrav...

2 Comentarii

Kochujon – Ardei iuti umpluti

Numele induce putin in eroare, caci nu este nici pe departe o reteta atat de...

9 Comentarii

Takpokkum – Pulpe de pui brezate

Pulpele de pui din aceasta reteta sunt foarte aromate si suculente datorita marinadei cu care...

22 Comentariu

Cum se gateste orezul cu bob lung

Orez cu bob lung – metoda de gatire Orezul cu bob lung – simplu sau...

5 Comentarii