Gastronomie cu Radu Popovici - Sectiunea: Retete Coreene
Dakgangjeong – Pui crocant, dulce-picant
Dakgangjeong este un termen coreean ce denumeste bucati de pui prajite in baie de ulei...
4 Comentarii
Creveti cu sos de seminte de pin
Acest preparat este o gustare care se servea, cu mult timp in urma, la curtea...
10 Comentarii
Pe scurt despre kimchi – partea 2
În aceasta a doua parte a articolului, voi trece rapid în revista ingredientele principale folosite...
23 Comentariu
Pe scurt despre ssamjang
Va propun sa continuam încercarile de a ne apropia un pic de bucatariile asiatice, iar...
2 Comentarii
Pe scurt despre kochujang
Bucataria coreeana este una dintre bucatariile putin cunoscute la noi, desi este socotita a fi...
26 Comentariu
Pui coreean la gratar
Iute, picant, usturoiat si putin dulce, acest preparat este extrem de gustos. Faptul ca este...
10 Comentarii
Pui dulce-iute cu ciuperci
Dupa vizita la Ki-Life, unde am dat nas in nas cu atatea produse asiatice, s-a...
12 Comentarii
Saengsongui – Peste fript cu susan
Reteta se poate prepara cu pesti intregi, fileuri sau cotlete de pangasius, tilapia sau pastrav...
2 Comentarii
Kochujon – Ardei iuti umpluti
Numele induce putin in eroare, caci nu este nici pe departe o reteta atat de...
9 Comentarii
Takpokkum – Pulpe de pui brezate
Pulpele de pui din aceasta reteta sunt foarte aromate si suculente datorita marinadei cu care...
22 Comentariu
Cum se gateste orezul cu bob lung
Orez cu bob lung – metoda de gatire Orezul cu bob lung – simplu sau...
5 Comentarii