blog de Gastronomie
In aceasta reteta, la prepararea sosului pesto se folosesc migdale, in loc de seminte de [...]
In loc de aluat de placinta, sau aluat fraged, aceasta reteta foloseste foi de lasagna. [...]
3 Comentarii
Este o reteta clasica italiana, destul de laborioasa si consumatoare de timp, dar rezultatul este [...]
6 Comentarii
Desi necesita timp, prepararea aluatului de paste are avantajele ei. Întotdeauna, pastele de casa vor [...]
7 Comentarii
Este o reteta simpla, usoara si foarte aromata, ce respira din plin aerul proaspat si [...]
8 Comentarii
Sos pesto – reteta simpla si rapida de pesto cu busuioc (clasica) Sosul Pesto – [...]
18 Comentarii
Este o reteta foarte simpla, dar este si sanatoasa, usoara si satioasa. Se poate folosi [...]
2 Comentarii
Reteta foloseste ingrediente tipice insulelor mediteraneene. Gustul acestei salate se imbunatateste daca este preparata cu [...]
Farfalle sunt paste de dimensiuni mici, in forma de fluture (sau papion). Reteta se [...]