blog de Gastronomie
Gyoza denumeste in japoneza un tip de coltunasi, umpluti cu diferite variante de amestecuri de [...]
9 Comentarii
Teriyaki este o tehnica de gatit japoneza, in care alimentele sunt fripte pe gratar sau [...]
12 Comentarii
Reteta este extrem de simpla si foarte gustoasa. Taiteii somen sunt preparati din faina de [...]
2 Comentarii
Este o reteta extrem de simpla si de rapida, un pic surprinzatoare ca metoda de [...]
Teriyaki este o tehnica de gatit japoneza in care alimentele sunt prajite, fripte sau gatite [...]
18 Comentarii
Reteta este extrem de interesanta ca gust si aroma si nu este ceea ce am [...]
5 Comentarii
Mi-am zis sa facem un week-end japonez, asa ca va prezint si astazi o reteta [...]
Este o reteta oarecum atipica pentru bucataria japoneza, caci foloseste tehnica stir-fry (prajire rapida, la [...]
Tsukune este corespondentul japonez al chiftelelor; ele se pot prepara din carne de vita, porc [...]
Aceasta reteta are si varianta video. Tonkatsu inseamna cotlet de porc. Desi aceasta reteta a [...]
Termenul yakitori denumeste frigaruile japoneze preparate din carne de pui. Ele se prepara cu bucatele [...]
8 Comentarii
Este o reteta delicioasa si rapida, care are avantajul de a refolosi orezul ramas de [...]