Gastronomie cu Radu Popovici - Sectiunea: Retete Malaeziene

Serunding daging – Puf de carne

Am ales aceasta reteta fiindca mi s-a parut interesanta. Nu am mai gatit asa ceva [...]

17 Comentarii

Suan yong chor

Stiti deja, sau daca nu stiti ma repet: sunt fascinat de sosurile si pastele pe [...]

9 Comentarii

Sambal petis

Va rog sa nu ma injurati. Va ofer iar o reteta asiatica; iar un sambal. [...]

2 Comentarii

Sambal tumis (Pasta de ardei iuti prajita)

Sambal este un sos/pasta specific bucatarilor indoneziana si malaeziana, care are ca ingredient principal ardeii [...]

19 Comentarii

Roti jala – Clatite malaeziene dantelate

Clatite malaeziene dantelate – Roti jala Roti jala sunt un preparat malaezian traditional, al carui [...]

5 Comentarii

Sambal Udang – Creveti cu sos de ardei iuti

De la bun inceput precizez ca exista multe variante ale acestei retete. Diferentele intre ele [...]

4 Comentarii

Cucur udang – “Prajele” de creveti

Desi in malaeziana acest preparat are un nume nu tocmai apetisant, este usor de facut, [...]

8 Comentarii

Pe scurt despre rempah

Rempah este una dintre asa numitele “paste de curry” care stau la baza asezonarii multor [...]

12 Comentarii

Sambal Oelek (Ulek)

Sambal este un condiment popular în sudul Indiei, Indonezia, Malaezia, Singapore, Filipine si Sri Lanka, [...]

4 Comentarii

Creveti cu ananas

Este o reteta foarte simpla, rapida si extrem de interesanta prin combinatia de ingrediente. Gustul [...]

8 Comentarii

Cum se gateste orezul cu bob lung

Orez cu bob lung – metoda de gatire Orezul cu bob lung – simplu sau [...]

5 Comentarii