Gastronomie cu Radu Popovici - Sectiunea: Retete Malaeziene

Serunding daging – Puf de carne

Am ales aceasta reteta fiindca mi s-a parut interesanta. Nu am mai gatit asa ceva...

17 Comentarii

Suan yong chor

Stiti deja, sau daca nu stiti ma repet: sunt fascinat de sosurile si pastele pe...

9 Comentarii

Sambal petis

Va rog sa nu ma injurati. Va ofer iar o reteta asiatica; iar un sambal....

2 Comentarii

Sambal tumis (Pasta de ardei iuti prajita)

Sambal este un sos/pasta specific bucatarilor indoneziana si malaeziana, care are ca ingredient principal ardeii...

19 Comentarii

Roti jala – Clatite malaeziene dantelate

Clatite malaeziene dantelate – Roti jala Roti jala sunt un preparat malaezian traditional, al carui...

5 Comentarii

Sambal Udang – Creveti cu sos de ardei iuti

De la bun inceput precizez ca exista multe variante ale acestei retete. Diferentele intre ele...

4 Comentarii

Cucur udang – “Prajele” de creveti

Desi in malaeziana acest preparat are un nume nu tocmai apetisant, este usor de facut,...

8 Comentarii

Pe scurt despre rempah

Rempah este una dintre asa numitele “paste de curry” care stau la baza asezonarii multor...

12 Comentarii

Sambal Oelek (Ulek)

Sambal este un condiment popular în sudul Indiei, Indonezia, Malaezia, Singapore, Filipine si Sri Lanka,...

4 Comentarii

Creveti cu ananas

Este o reteta foarte simpla, rapida si extrem de interesanta prin combinatia de ingrediente. Gustul...

8 Comentarii

Cum se gateste orezul cu bob lung

Orez cu bob lung – metoda de gatire Orezul cu bob lung – simplu sau...

5 Comentarii