Gastronomie cu Radu Popovici - Sectiunea: Retete Romanesti
Macrou cu sos de rosii si cartofi natur
Macroul este unul dintre pestii preferati de mine: are carnea ferma, oase putine si este [...]
4 Comentarii
iul.
Muschiulet de porc cu sos brun si ciuperci
Va propun din nou o reteta foarte simpla si rapida. Muschiuletul este bucata de porc [...]
2 Comentarii
mart.
Carnati in stil ardelenesc
Aceasta reteta are si varianta video. Acesti carnati se prepara din spata si slanina de [...]
4 Comentarii
dec.
Fasole cu afumatura, bine condimentata
Proiectul “Reteta traditionala romaneasca preferata de dvs.”, initiat de Fairy, acela de a gasi reteta [...]
2 Comentarii
dec.
Papanasi
Papanasi – reteta traditionala romaneasca Iata ca proiectul “Reteta traditionala romaneasca preferata de dvs.”, initiat [...]
2 Comentarii
nov.
Tort de lamaie cu sos de capsuni
Reteta de fata a fost preparata de Costel Clipescu si de mine cu ocazia evenimentului [...]
14 Comentarii
mai
Dulceata de nuci verzi
Dupa mine, dulceturile de nuci verzi si cirese amare sunt cele mai fine. Am fost [...]
21 Comentariu
Chec cu fructe confiate si migdale
Desi prepararea dureaza destul de mult, reteta este foarte simpla si nu necesita prea multa [...]
17 Comentarii
Salata de morcovi, cu patrunjel si seminte
Va propun o salata a carei idee mi-a venit datorita excelentului untdelemn fabricat de Marius [...]
8 Comentarii
Salata de fructe cu ghimbir
Statisticile blogului imi indica faptul ca aceasta reteta este cea de-a 300-a postata de mine. [...]
18 Comentarii
Crema de zahar ars
Crema de zahar ars – reteta preferata a copilariei mele Crema de zahar ars este [...]
66 Comentariu
ian.
Maioneza – scurt istoric, preparare si sosuri derivate
Wikipedia sustine ca reteta maionezei a fost adusa în Franta din orasul Mahon, din insula [...]
11 Comentarii
ian.
Clatite Peperoni
Clatite cu carne de pui si mozzarela – Clatitele Peperoni Nu stiu daca v-am mai [...]
39 Comentariu
ian.
Sarmale in foi de varza acra
Sarmale in foi de varza – varianta romaneasca a retetei turcesti Desi provin initial din [...]
27 Comentariu
ian.
Salata de boeuf
Cum se prepara Salata de Boeuf? Aceasta salata este derivata din salata Olivier, creata in [...]
Salata romaneasca de vinete
Nu avem noi cea mai tare bucatarie. Nu este nici din cale afara de sanatoasa, [...]
25 Comentariu
Fond alb de pui
Un prieten francez, mi-a spus odata ca folosirea apei la gatit este semn de saracie. [...]
3 Comentarii
Castraveciori murati de vara
In curand vine caldura cu adevarat si ne vom putea rasfata cu niste castraveciori murati [...]
4 Comentarii
Fursecuri cu bomboane colorate
Fursecuri cu bomboane Reteta de fursecuri este o reteta simpla si rapida si arata indeajuns [...]
apr.
Sufleu de ciocolata
Reteta de fata este destul de simpla si rapida. Soufleurile se servesc imediat dupa ce [...]
6 Comentarii