Gastronomie cu Radu Popovici - Sectiunea: Retete Romanesti

Macrou cu sos de rosii si cartofi natur

Macroul este unul dintre pestii preferati de mine: are carnea ferma, oase putine si este [...]

4 Comentarii

Muschiulet de porc cu sos brun si ciuperci

Va propun din nou o reteta foarte simpla si rapida. Muschiuletul este bucata de porc [...]

2 Comentarii

Carnati in stil ardelenesc

Aceasta reteta are si varianta video. Acesti carnati se prepara din spata si slanina de [...]

4 Comentarii

Carnati proaspeti de oaie

Carnati de oaie – reteta de carnati facuti in casa Carnatii de oaie sunt niste [...]

Fasole cu afumatura, bine condimentata

Proiectul “Reteta traditionala romaneasca preferata de dvs.”, initiat de Fairy, acela de a gasi reteta [...]

2 Comentarii

Papanasi

Papanasi – reteta traditionala romaneasca Iata ca proiectul “Reteta traditionala romaneasca preferata de dvs.”, initiat [...]

2 Comentarii

Tort de lamaie cu sos de capsuni

Reteta de fata a fost preparata de Costel Clipescu si de mine cu ocazia evenimentului [...]

14 Comentarii

Dulceata de nuci verzi

Dupa mine, dulceturile de nuci verzi si cirese amare sunt cele mai fine. Am fost [...]

Chec cu fructe confiate si migdale

Desi prepararea dureaza destul de mult, reteta este foarte simpla si nu necesita prea multa [...]

17 Comentarii

Salata de morcovi, cu patrunjel si seminte

Va propun o salata a carei idee mi-a venit datorita excelentului untdelemn fabricat de Marius [...]

8 Comentarii

Salata de fructe cu ghimbir

Statisticile blogului imi indica faptul ca aceasta reteta este cea de-a 300-a postata de mine. [...]

18 Comentarii

Crema de zahar ars

Crema de zahar ars – reteta preferata a copilariei mele Crema de zahar ars este [...]

Maioneza – scurt istoric, preparare si sosuri derivate

Wikipedia sustine ca reteta maionezei a fost adusa în Franta din orasul Mahon, din insula [...]

11 Comentarii

Clatite Peperoni

Clatite cu carne de pui si mozzarela – Clatitele Peperoni Nu stiu daca v-am mai [...]

Sarmale in foi de varza acra

Sarmale in foi de varza – varianta romaneasca a retetei turcesti Desi provin initial din [...]

Salata de boeuf

Cum se prepara Salata de Boeuf? Aceasta salata este derivata din salata Olivier, creata in [...]

Salata romaneasca de vinete

Nu avem noi cea mai tare bucatarie. Nu este nici din cale afara de sanatoasa, [...]

Fond alb de pui

Un prieten francez, mi-a spus odata ca folosirea apei la gatit este semn de saracie. [...]

3 Comentarii

Castraveciori murati de vara

In curand vine caldura cu adevarat si ne vom putea rasfata cu niste castraveciori murati [...]

4 Comentarii

Fursecuri cu bomboane colorate

Fursecuri cu bomboane Reteta de fursecuri este o reteta simpla si rapida si arata indeajuns [...]

Sufleu de ciocolata

Reteta de fata este destul de simpla si rapida. Soufleurile se servesc imediat dupa ce [...]

6 Comentarii