Gastronomie cu Radu Popovici - Sectiunea: Retete Tunisiene
Tajin de pui
Reteta de fata este una gustoasa si foarte usor de realizat. Este reprezentanta genului de...
16 Comentarii
Salata de pui cu cuscus
Cuscusul instant se prepara foarte rapid si usor, iar granulele sale raman fragede si pufoase,...
2 Comentarii
Tabel – arome tunisiene
Tabel, sau tabil (uneori este numit si tabel-karwia sau tabel-karawia), este un amestec de mirodenii...
2 Comentarii
Cuscus farfoucha
In Tunisia si Maroc cuscus-ul este un aliment extrem de popular. Multe familii au propriile...
3 Comentarii
Harissa – gustul picant al Maghrebului
Pasta de ardei iute (Harissa) – gustul picant al Maghrebului Bucataria nord-africana este una dintre...
13 Comentarii
Baharat – de la libanezi la tunisieni
Deunazi, o colega de serviciu m-a întrebat daca bucataria libaneza este iute. Ştim cu totii,...
15 Comentarii
Pui tunisian cu orez
Este o reteta in stil nord african, ce imbina influentele arabe cu cele mediteraneene. Este...
5 Comentarii
Sos Chermoula
Daca tot am vorbit mai inainte de bucataria marocana, m-am gandit ca n-ar strica sa...
2 Comentarii
Pui cu salata de cuscus
Este o reteta nord africana, tipic mediteraneana. Foloseste ingrediente proaspete si este plina de culoare....
3 Comentarii
Bissara
Bissara este una dintre mancarurile extrem de populare in Tunisia. Este satioasa, rustica si se...
2 Comentarii