Gastronomie cu Radu Popovici - Sectiunea: Feed Me Tender
Ingrediente, tehnici, preparate si ustensile culinare
Porumbul e tanar, dar plin de caracter!
In camara mea, pe langa o mare varietate de condimente (si cand zic mare, nu...
1 Comentariu
Hartia de orez – s-o mananci, nu alta!
Este 20 februarie, dar vremea este urata. Afara urmeaza sa ninga, dupa cum ne avertizeaza...
27 Comentariu
Zaharul brun – nu doar alta culoare, ci si alt gust
Zaharul Brun – alta culoare, alt gust Atunci cand intalniti zahar brun in lista de...
Laptele de cocos – ingredient obligatoriu in bucataria sud-est asiatica
Marturisesc ca am fost oarecum reticent cand am folosit pentru prima oara laptele de cocos,...
11 Comentarii
Sosul de stridii – potentator de gust si aroma
Incerc sa va prezint succint un alt sos-condiment, pe care l-am folosit adesea la gatit,...
6 Comentarii
Sosul de peste – un ingredient magic
Am spart, nu cu mult timp in urma, o sticluta cu sos de peste. Mi-a...
13 Comentarii
Sosul de soia – sarea bucatariei asiatice
Sarat, dar mult mai gustos si mai hranitor decat sarea, sosul de soia este un...
16 Comentarii
Amestec chinezesc “5 arome”
5 Arome – amestec chinezesc de condimente Desi originea exacta a amestecului „5 arome” se...
14 Comentarii
Cu ce pot inlocui unele ingrediente in bucatarie – Substituenti
Cu ce pot sa inlocuiesc unele mirodenii, mai greu de gasit? Unele ingrediente sunt greu,...
Garam Masala – amestecul minune
Denumirea “garam masala” este de origine persana si provine din “garm masaleh”, “garm” însemnand “fierbinte”,...
14 Comentarii