Gastronomie cu Radu Popovici - Sectiunea: Feed Me Tender

Ingrediente, tehnici, preparate si ustensile culinare

Porumbul e tanar, dar plin de caracter!

In camara mea, pe langa o mare varietate de condimente (si cand zic mare, nu...

1 Comentariu

Hartia de orez – s-o mananci, nu alta!

Este 20 februarie, dar vremea este urata. Afara urmeaza sa ninga, dupa cum ne avertizeaza...

27 Comentariu

Zaharul brun – nu doar alta culoare, ci si alt gust

Zaharul Brun – alta culoare, alt gust Atunci cand intalniti zahar brun in lista de...

Laptele de cocos – ingredient obligatoriu in bucataria sud-est asiatica

Marturisesc ca am fost oarecum reticent cand am folosit pentru prima oara laptele de cocos,...

11 Comentarii

Sosul de stridii – potentator de gust si aroma

Incerc sa va prezint succint un alt sos-condiment, pe care l-am folosit adesea la gatit,...

6 Comentarii

Sosul de peste – un ingredient magic

Am spart, nu cu mult timp in urma, o sticluta cu sos de peste. Mi-a...

13 Comentarii

Sosul de soia – sarea bucatariei asiatice

Sarat, dar mult mai gustos si mai hranitor decat sarea, sosul de soia este un...

16 Comentarii

Amestec chinezesc “5 arome”

5 Arome – amestec chinezesc de condimente Desi originea exacta a amestecului „5 arome” se...

14 Comentarii

Cu ce pot inlocui unele ingrediente in bucatarie – Substituenti

Cu ce pot sa inlocuiesc unele mirodenii, mai greu de gasit? Unele ingrediente sunt greu,...

Garam Masala – amestecul minune

Denumirea “garam masala” este de origine persana si provine din “garm masaleh”, “garm” însemnand “fierbinte”,...

14 Comentarii