Observatorul Gastronomic | Retetele lui Radu - blog de gastronomie

La gatit cu Vita Cook – partea 3

Aripioare de pui marinate
Aripioare picante gatite la Vita Cook Singer
Revin cu o noua reteta gatita la Vita Cook. Este o reteta simpla, iar carnea iese aromata, delicioasa si suculenta. Nu este un aparat indispensabil, dar este extrem de util pentru anumite categorii de public, caci lucreza rapid, curat si elimina multe dintre greselile pe care le-ar putea face cei neatenti, cei comozi sau cei care sunt incepatori in ale gatitului.
(mai mult…)

Citeste tot

LIVE COOKING SHOW „Retetele lui Radu”

Va povesteam mai jos ca proiectele mele incep sa se urneasca (mai bine mai tarziu decat niciodata), asa ca va invit pe toti sa participati la LIVE COOKING SHOW „Retetele lui Radu”. Voi gati la restaurantul Cosmopolitan (Bdul Dacia nr.19, Bucuresti) si voi vorbi despre bucataria chinezeasca. Primul eveniment are loc joi 28.10.2010, orele 19. Rezervarile se pot face telefonic la 021.650.20.15! Sau va puteti inscrie aici, ori pe adresa mea de e-mail (radu.popoviciarondreteteleluiradu.ro).
Amanunte aici: .

Citeste tot

Carti culinare digitale si interactive

Mă tot lăudam că am demarat mai multe proiecte culinare. Probabil unii dintre dvs. erau curioşi care sunt acestea. Lucrurile se mişcă greu, mai ales din lipsă de timp, căci pe lângă aceste proiecte mai am vreo 3 servicii (plus o familie care are nevoie de atenţia mea), dar, cum sunt tenace şi încăpăţânat, iată că unele dintre ele încep să se urnească.
(mai mult…)

Citeste tot

La gătit cu Vita Cook – partea 1

Cum vă spuneam acum câteva zile, am început o colaborare cu compania Singer Romania, urmând ca eu să vă prezint, cât de obiectiv pot, aparatura lor electro-casnică de bucătărie.
Vita Cook de la Singer
Vreau să încep cu un aparat care are, în opinia mea un potenţial extrem de mare. Este un cuptor cu lămpi de halogen şi curenţi de convecţie, numit Vita Cook. Se găseşte pe piaţă la preţul de 300 lei, preţ pe care eu îl consider mic pentru ceea ce ştie să facă.
(mai mult…)

Citeste tot

Omul care împute locul – partea 2

Între „Apollo 2” şi nylon

Se spune că, dacă motivele pentru care plângem sunt mereu aceleaşi (moartea unei persoane dragi, necazuri în dragoste, probleme profesionale, boală etc.), cele pentru care râdem sunt însă extrem de diverse şi, mai mult, îşi pierd sau îşi recâştigă în timp valabilitatea. Cine mai râde astăzi de bancurile despre camuflajul din timpul ultimului război mondial? Cine şi-ar fi închipuit vreodată că etichetele unor produse dintr-o economie, teoretic de piaţă, pot stârni râsul?
(mai mult…)

Citeste tot

Condimente în bucate

Ieri mi-am justificat din nou investiţia în noua bucătărie (care s-a mai schimbat faţă de ceea ce ştiaţi voi, în curând vă voi arăta o nouă serie de fotografii) căci am fost solicitat de Emilia Nicolaescu, realizatorul emisiunii “Sarea-n bucate” să filmăm împreună.
(mai mult…)

Citeste tot
Page 28 of 39
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39